D€aDMaN Üye Bir Sefer de Kaç Adet Şınav Çekebiliyorsun __ 1: 0-4 arası 2: 5-11 arası 3: 12-20 arası 4: 21-30 arası 5: 31-55 arası 6: 56 80 arası 7: 81+ Ben Şahsen Max. 21-30 arası çekebiliyorum
1: 0-4 arası 2: 5-11 arası 3: 12-20 arası 4: 21-30 arası 5: 31-55 arası 6: 56 80 arası 7: 81+ Ben Şahsen Max. 21-30 arası çekebiliyorum
Anıl Umut Emekli Yönetici İlginç soru Ben spor yaparım ara ara.40-50 arası şınav çekerim yorgun olmazsam.Fazlası zarar karın kaslarını felaket ağrıtıyor
İlginç soru Ben spor yaparım ara ara.40-50 arası şınav çekerim yorgun olmazsam.Fazlası zarar karın kaslarını felaket ağrıtıyor
-YARINIYOK- Üye yeni başladım sıfır ve dört arası kol kaslarım çok zayıf ama güçleniyorlar yavaş yavaş
Anıl Umut Emekli Yönetici -YARINIYOK-' Alıntı: yeni başladım sıfır ve dört arası kol kaslarım çok zayıf ama güçleniyorlar yavaş yavaş Genişletmek için tıkla ... Nadide bırak sen badi sporunu mıporunu
-YARINIYOK-' Alıntı: yeni başladım sıfır ve dört arası kol kaslarım çok zayıf ama güçleniyorlar yavaş yavaş Genişletmek için tıkla ... Nadide bırak sen badi sporunu mıporunu
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Alkışlı 15 yapabiliyorum, alkışsız çekeceksem ve eğer antremanlı isem 50-60-70 yapabiliyorum ...
D€aDMaN Üye Revengeful' Alıntı: 46 ya kadar yapabiliyorum Genişletmek için tıkla ... Valla Dürüst olursak Max. 30 yapmıştım Arkadaşların gözü önünde tabi yıkılıp kalmıştım.
Revengeful' Alıntı: 46 ya kadar yapabiliyorum Genişletmek için tıkla ... Valla Dürüst olursak Max. 30 yapmıştım Arkadaşların gözü önünde tabi yıkılıp kalmıştım.
Burak Üye Revengeful' Alıntı: Kızlar neden askere gitmiyor şimdi anladım Genişletmek için tıkla ... +1