Bir önerim var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Bir önerim var
Arkadaşlar Motorlu Taşıtlar ve Modifiye bölümünün içerisine otomobil markaları eklensin diyorum acaba nasıl olur görüşlerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar içinizden gelen görüşleri yazın lütfen üye olduğum bütün sitelerde var admin arkadaşlardan rica ediyorum konu en az 3-4 gün kilitlemeyin arkadaşlar görüşlerini rahatlıkla yazabilsin kesinlikle art niyetim yok sadece sitenin hitini yükseltecek bir öneri Renault,Ford,Peugeout gibi markalar olsa görüşlerimizi önerilerimizi yeni çıkan otomobillerin incelemelerini yapsak fena mı olur?

Sayın admin ve yetkililer önerimi dikkate alırsanız sitemiz açısından çok yararlı olacaktır bu gerçekten sitemizdeki büyük eksiklik

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Kütükçü ve Marchegiani

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bence böyle daha iyi .... Çünkü çok otomobil markası var ve gereksiz bence .... Hit düşürecek gibime geliyor ...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Olabilir alt başlıklar halinde niye olmasın.....

Marchegiani

Marchegiani

Üye
İyi olur. Ben de aktif olurum böylelikle.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Üyelerin kararırına göre hareket edeceğimiz kesin. Ancak bölümün hit ve estetik görüşü kötüleşir.

Salihyet

Salihyet

Üye
Alt forum olarak Otomobil olması imkansız fakat, modifiye bölümünün modifiye edilmesi ve otomobil haberlerinin yer aldığı bir kategori açılabilir, bunu önermiştim vakti zamanında, modifiye ve haberler ayrı olabilir öneri makul.. Fakat her marka için ayrı ayrı kategori açamayız, çok gereksiz olur,kalabalık olur, Haberler için bir bölüm oluşturulabilir..

Açılmalı dediğim bölümler;
Motorlu Araçlar Bölümü
Haberler,
Sohbet,
Modifiye ( bu zaten mevcut )

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Alt forum olarak Otomobil olması imkansız fakat, modifiye bölümünün modifiye edilmesi ve otomobil haberlerinin yer aldığı bir kategori açılabilir, bunu önermiştim vakti zamanında, modifiye ve haberler ayrı olabilir öneri makul.. Fakat her marka için ayrı ayrı kategori açamayız, çok gereksiz olur,kalabalık olur, Haberler için bir bölüm oluşturulabilir..

Motorlu Araçlar Bölümü
Haberler,
Sohbet,

Katılıyorum.

Haberler, Modifiye, Motorlu Araçlar konuları birbirinden ayıklanmalı ve sohbet bölümü olmalı... Üyeler böylelikle aradıklarına daha kolay ulaşabilecek; sorularına zamanında cevap bulacaklardır.

Salihyet

Salihyet

Üye
Maksat arabalar ve motosikletler hakkında bir çok internet sitesi var, bu sitelere ihtiyaç duyulmamasını sağlamak biraz da :)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici

Motorlu Araçlar Bölümü
Haberler,
Sohbet,
evet katılıyorum

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum inşaallah açılır yazılanlara göre herkesin istediği bir bölümmüş açılırsa ben hep aktif olurum istediğim şey yeni çıkan otomobil incelemeleri ve aracınızla ilgili soru ve önerilerimizi yazacağımız bir alt başlık neden olmasın dedim sizinle paylaştım görüşleriniz için teşekkürler

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Arkadaşlar görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum inşaallah açılır yazılanlara göre herkesin istediği bir bölümmüş açılırsa ben hep aktif olurum istediğim şey yeni çıkan otomobil incelemeleri ve aracınızla ilgili soru ve önerilerimizi yazacağımız bir alt başlık neden olmasın dedim sizinle paylaştım görüşleriniz için teşekkürler
:oke:inşallah açılır

dada21

dada21

Üye
bence de olabilir

facacan

facacan

Üye
Şöyle olabilir mesala 5,6 araba markasını yazarlar(En çok kullanılan)ötekileride diğer markalar olarak geçer.

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle olabilir mesala 5,6 araba markasını yazarlar(En çok kullanılan)ötekileride diğer markalar olarak geçer.

Oda olabilir önceki sayfaya girdiysen salih arkadaşımızın dediği öneri aslında daha düzenli olabilir önerin için saol :oke:

Symbiont

Üye
Bence GEREKSİZ Bu Hali Daha iyi

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
salih arkadaşın önerisi daha iyi gibime geliyor :)

Lina_TR

Lina_TR

Üye

Motorlu Araçlar Bölümü
Haberler,
Sohbet,
Bende katılıyorum

Ayrıca öneriniz için teşekkürler :oke:

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum sitede büyük eksikliği olan bir bölüm madem bu site bir yaşam platformu gerekli bir bölüm öyle değil mi arkadaşlar?

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Olabilir tabiki..

Negative in yorumunu almak gerek bir de..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...