herkesi banlıyo :ban:
mstf_l Üye banlayacak sebep söylememis ----------Eklendi @ 18:07:58 ---------- Yazıldı @ 18:07:08 ---------- konuya girerken son mesaj revengeful dü , girdim preator yorumu yazdım minoo
banlayacak sebep söylememis ----------Eklendi @ 18:07:58 ---------- Yazıldı @ 18:07:08 ---------- konuya girerken son mesaj revengeful dü , girdim preator yorumu yazdım minoo
Praetor Emekli Yönetici Abidik gubidik isteklerde bulunuyor... @mstf_l Benim banlamak için sebebe ihtiyacım yok
Revengeful Emekli Yönetici Bir kaç şey istedim hiç birini yapmadı.. Konu güncellemesi olsun, malum şey olsun... Şikayetime baksın bari. Banlarsam istediğim seyleri alamam
Bir kaç şey istedim hiç birini yapmadı.. Konu güncellemesi olsun, malum şey olsun... Şikayetime baksın bari. Banlarsam istediğim seyleri alamam
haydaravısyon Üye Emrgncy112' Alıntı: Gözünün üzerinde kaşın war Genişletmek için tıkla ... tempestshine' Alıntı: Haydaravısyon'a özemiş Genişletmek için tıkla ...
Emrgncy112' Alıntı: Gözünün üzerinde kaşın war Genişletmek için tıkla ... tempestshine' Alıntı: Haydaravısyon'a özemiş Genişletmek için tıkla ...