sana dememıstım baan :D
'Davut Üye Potter_PP' Alıntı: Suçmu yani ? ne kadar saçma bi ban sebebi Genişletmek için tıkla ... Oyun olduğunu bilmiyorsun galiba... Sende Ankarada yaşıyor de... Ne kadarda asiymiş...bann
Potter_PP' Alıntı: Suçmu yani ? ne kadar saçma bi ban sebebi Genişletmek için tıkla ... Oyun olduğunu bilmiyorsun galiba... Sende Ankarada yaşıyor de... Ne kadarda asiymiş...bann
Rich4arD Üye Davut™;2355156' Alıntı: Oyun olduğunu bilmiyorsun galiba... Sende Ankarada yaşıyor de... Ne kadarda asiymiş...bann Genişletmek için tıkla ... Farkındayım O nedenle ne kadar saçma bi ban sebebi dedim bende Sende ne kadar asiymişsin ban
Davut™;2355156' Alıntı: Oyun olduğunu bilmiyorsun galiba... Sende Ankarada yaşıyor de... Ne kadarda asiymiş...bann Genişletmek için tıkla ... Farkındayım O nedenle ne kadar saçma bi ban sebebi dedim bende Sende ne kadar asiymişsin ban
WitchKing Üye benden küçük olduğun için ve imo okduğun için ban. --------------- Ekleme --------------- pardon emo
WitchKing Üye asi abla benle aynı teli kullanıyosun ban.. --------------- Ekleme --------------- geyiğine diyoruz ciddiye aldığı için ban
asi abla benle aynı teli kullanıyosun ban.. --------------- Ekleme --------------- geyiğine diyoruz ciddiye aldığı için ban
WitchKing Üye telgraf çekiyo sanki... seni stop çok stop döverim stop diyarbakıra stop getirme stop beni stop... dostum ben 3-4 saat yokum stop... seni 4 saatliğine banlıyorum stop...
telgraf çekiyo sanki... seni stop çok stop döverim stop diyarbakıra stop getirme stop beni stop... dostum ben 3-4 saat yokum stop... seni 4 saatliğine banlıyorum stop...