KingDroid Üye CV-Aurora' Alıntı: ritim tutamadığım için Genişletmek için tıkla ... Ee hizimiza ttnet fibernet bile yetisemedi
CV-Aurora' Alıntı: ritim tutamadığım için Genişletmek için tıkla ... Ee hizimiza ttnet fibernet bile yetisemedi
DarkredBlue61 Üye frknkrc44' Alıntı: Androide geçsen olmaz mı daha geliştirilebilir ve daha kolay Genişletmek için tıkla ... Bana Hitap Etmiyor Alacağim Cihazda S4 Filan Olur O Donanımla Kasıncada Beim Sigortalar Oto Atar Sonra Cihazda Ortadan İkiye Kırılır
frknkrc44' Alıntı: Androide geçsen olmaz mı daha geliştirilebilir ve daha kolay Genişletmek için tıkla ... Bana Hitap Etmiyor Alacağim Cihazda S4 Filan Olur O Donanımla Kasıncada Beim Sigortalar Oto Atar Sonra Cihazda Ortadan İkiye Kırılır
KingDroid Üye DarkredBlue61' Alıntı: Bana Hitap Etmiyor Alacağim Cihazda S4 Filan Olur O Donanımla Kasıncada Beim Sigortalar Oto Atar Sonra Cihazda Ortadan İkiye Kırılır Genişletmek için tıkla ... Sende touchwiz kullanmayiver git apex, nova falan kullan 2 gb ramin nerdeyse tamami bos olur
DarkredBlue61' Alıntı: Bana Hitap Etmiyor Alacağim Cihazda S4 Filan Olur O Donanımla Kasıncada Beim Sigortalar Oto Atar Sonra Cihazda Ortadan İkiye Kırılır Genişletmek için tıkla ... Sende touchwiz kullanmayiver git apex, nova falan kullan 2 gb ramin nerdeyse tamami bos olur
DarkredBlue61 Üye frknkrc44' Alıntı: Sende touchwiz kullanmayiver git apex, nova falan kullan 2 gb ramin nerdeyse tamami bos olur Genişletmek için tıkla ... Benim Kamera İle İşim Var İhtiyaçlarımı Karşilamiyor Malesef Yazılımla Pek İşim Yok Az Bişey Kişiselleştiriyorum O Kadar
frknkrc44' Alıntı: Sende touchwiz kullanmayiver git apex, nova falan kullan 2 gb ramin nerdeyse tamami bos olur Genişletmek için tıkla ... Benim Kamera İle İşim Var İhtiyaçlarımı Karşilamiyor Malesef Yazılımla Pek İşim Yok Az Bişey Kişiselleştiriyorum O Kadar
KingDroid Üye DarkredBlue61' Alıntı: Benim Kamera İle İşim Var İhtiyaçlarımı Karşilamiyor Malesef Yazılımla Pek İşim Yok Az Bişey Kişiselleştiriyorum O Kadar Genişletmek için tıkla ... t50 al o zaman
DarkredBlue61' Alıntı: Benim Kamera İle İşim Var İhtiyaçlarımı Karşilamiyor Malesef Yazılımla Pek İşim Yok Az Bişey Kişiselleştiriyorum O Kadar Genişletmek için tıkla ... t50 al o zaman
DarkredBlue61 Üye frknkrc44' Alıntı: t50 al o zaman Genişletmek için tıkla ... Kamera Dedim Sinyal Veriyom Alıyonmu
KingDroid Üye DarkredBlue61' Alıntı: Kamera Dedim Sinyal Veriyom Alıyonmu Genişletmek için tıkla ... İkisinde de 13MP kamera var
DarkredBlue61' Alıntı: Kamera Dedim Sinyal Veriyom Alıyonmu Genişletmek için tıkla ... İkisinde de 13MP kamera var
DarkredBlue61 Üye frknkrc44' Alıntı: İkisinde de 13MP kamera var Genişletmek için tıkla ... S4 dede Kamera Var Ama Lafta Var Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
frknkrc44' Alıntı: İkisinde de 13MP kamera var Genişletmek için tıkla ... S4 dede Kamera Var Ama Lafta Var Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
reaurora Üye frknkrc44' Alıntı: atmaktan sıkılmadınız mı ben sıkıldım Genişletmek için tıkla ... sevinene like, sıkılana
frknkrc44' Alıntı: atmaktan sıkılmadınız mı ben sıkıldım Genişletmek için tıkla ... sevinene like, sıkılana
DarkredBlue61 Üye frknkrc44' Alıntı: atmaktan sıkılmadınız mı ben sıkıldım Genişletmek için tıkla ... O Zaman Devam