The Shadow
Üye
gülen yüzü şeytanlaştırdığın içinAvatar olarak nickini koyduğun için
dilimi ağaç olarak gördüğün içinDilini kesmeye geliyorum
Kafanı kullanmadığın için
topluTopluattığın için trip yaptığın için de adın SoulsEagle diye de double alıntı yaptığın için de Shadowu kayırdığın için de
imzan yanıp söndüğü için
laf attığıma laf attığın içinadamın kafasına laf attığın için
Sadakallahülazimtopluıma laf attığın için bana laf attığın için yine adıma laf attığın için double bnden alıntı yaptığın için @The Shadow uma laf attığın için birsürü smiley kullandığın için sürekli işareti kullandığın için bana bu kadar uzun yazdırttığın için üstteğmen olduğun için s5 inin beyaz olduğu için vodafone kullandığın için 330 mesaj yazdığın için son olarak herkese benden bir
gülen yüzü şeytanlaştırdığın için
dilimi ağaç olarak gördüğün için
Olmadığı içinadamın kafasına laf attığın için
topluıma laf attığın için bana laf attığın için yine adıma laf attığın için double bnden alıntı yaptığın için @The Shadow uma laf attığın için birsürü smiley kullandığın için sürekli işareti kullandığın için bana bu kadar uzun yazdırttığın için üstteğmen olduğun için s5 inin beyaz olduğu için vodafone kullandığın için 330 mesaj yazdığın için son olarak herkese benden bir
topluıma laf attığın için bana laf attığın için yine adıma laf attığın için double bnden alıntı yaptığın için @The Shadow uma laf attığın için birsürü smiley kullandığın için sürekli işareti kullandığın için bana bu kadar uzun yazdırttığın için üstteğmen olduğun için s5 inin beyaz olduğu için vodafone kullandığın için 330 mesaj yazdığın için son olarak herkese benden bir
kovduğun için bandiye toplu güldüğün için
Olmadığı için
Çık dışarı
çok yavaş yazdığın içinhepinize çok hızlı mesaj yazdığınız için
Güldürdüğün içinmesajındaki smiley lerden bi ülke kurulabileceği için
bu kadar uğraştığım şeye laf attığın içinmesajındaki smiley lerden bi ülke kurulabileceği için
SAÇMALAMASYON MODUNA GİRDİĞİNİZ İÇİN HEPİNİZİ ESEFLE KINAYARAKLIYORUM
ESEFELE nin ne demek olduğunu unuttuğumu hatırlattığın içinSAÇMALAMASYON MODUNA GİRDİĞİNİZ İÇİN HEPİNİZİ ESEFLE KINAYARAKLIYORUM
bu kadar uğraştığım şeye laf attığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?