reaurora Üye bir önceki için ban istediği için nickimin neco1835 olduğundan kendim içinde ufak bir ban rica edebilir miyim?
bir önceki için ban istediği için nickimin neco1835 olduğundan kendim içinde ufak bir ban rica edebilir miyim?
dogukan- Üye neco1835' Alıntı: bir önceki için ban istediği için nickimin neco1835 olduğundan kendim içinde ufak bir ban rica edebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Sen istedin
neco1835' Alıntı: bir önceki için ban istediği için nickimin neco1835 olduğundan kendim içinde ufak bir ban rica edebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Sen istedin
___kaptan___ Üye dogukan-' Alıntı: Sen istedin Genişletmek için tıkla ... ona istediği banı verdiğin için
EmekHırsızı Üye Onun adı Khan ve o bir teröristtir dhkp-c ve işide çalışıyor hatta kendisi kuzey Kürdistanda ikamet ediyor hatta şuan doğrusu bu olduğu için ve kabul etmediğin için
Onun adı Khan ve o bir teröristtir dhkp-c ve işide çalışıyor hatta kendisi kuzey Kürdistanda ikamet ediyor hatta şuan doğrusu bu olduğu için ve kabul etmediğin için
EmekHırsızı Üye Doğrusu o teröristtir ve doğuda pek çok Türkmeni katletmiştir ve işid ile peşmerge arasindaki çatışmalarda iki tarafida desteklemiş hain bir şahsiyettir doğrusu bu olduğu için :
Doğrusu o teröristtir ve doğuda pek çok Türkmeni katletmiştir ve işid ile peşmerge arasindaki çatışmalarda iki tarafida desteklemiş hain bir şahsiyettir doğrusu bu olduğu için :