s.ileli Üye Symbian Pro' Alıntı: ben okul karşıtı değilim Genişletmek için tıkla ... Androide gectigin icin ban :-D
Symbian Pro' Alıntı: ben okul karşıtı değilim Genişletmek için tıkla ... Androide gectigin icin ban :-D
İhtiyar007 Üye s.ileli' Alıntı: Androide gectigin icin ban :-D Genişletmek için tıkla ... Androide geçtim ama symbianlı telefonum (Nokia C6-01) hala duruyor
s.ileli' Alıntı: Androide gectigin icin ban :-D Genişletmek için tıkla ... Androide geçtim ama symbianlı telefonum (Nokia C6-01) hala duruyor
s.ileli Üye Symbian Pro' Alıntı: Androide geçtim ama symbianlı telefonum (Nokia C6-01) hala duruyor Genişletmek için tıkla ... Hala symbian kullandifin ve telefonu sakladigin icin ban
Symbian Pro' Alıntı: Androide geçtim ama symbianlı telefonum (Nokia C6-01) hala duruyor Genişletmek için tıkla ... Hala symbian kullandifin ve telefonu sakladigin icin ban
İhtiyar007 Üye s.ileli' Alıntı: Hala symbian kullandifin ve telefonu sakladigin icin ban Genişletmek için tıkla ... telefonu saklamıyorum misafirlerin küçük çocuğu felan gelince oyun açıp eline veriyorum oynuyor
s.ileli' Alıntı: Hala symbian kullandifin ve telefonu sakladigin icin ban Genişletmek için tıkla ... telefonu saklamıyorum misafirlerin küçük çocuğu felan gelince oyun açıp eline veriyorum oynuyor
İhtiyar007 Üye haydaravısyon' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız gözünün üstünde kaş var Genişletmek için tıkla ... o ben değilim
haydaravısyon' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız gözünün üstünde kaş var Genişletmek için tıkla ... o ben değilim
Jelly Beanci Üye Symbian Pro' Alıntı: o ben değilim Genişletmek için tıkla ... Böyle saçma şeyler paylaştığınız için
smatch Üye Symbian Pro' Alıntı: flood yaptığın için - - - Eklendi - - - rütbenide söküyorum Genişletmek için tıkla ... yıl olmuş 2013 androidde değilde symbian da pro olduğun için
Symbian Pro' Alıntı: flood yaptığın için - - - Eklendi - - - rütbenide söküyorum Genişletmek için tıkla ... yıl olmuş 2013 androidde değilde symbian da pro olduğun için
İhtiyar007 Üye smatch' Alıntı: yıl olmuş 2013 androidde değilde symbian da pro olduğun için Genişletmek için tıkla ... symbian nickte kaldı artık androidciyim
smatch' Alıntı: yıl olmuş 2013 androidde değilde symbian da pro olduğun için Genişletmek için tıkla ... symbian nickte kaldı artık androidciyim
İhtiyar007 Üye s.ileli' Alıntı: Hala nickini degistirp android pro yapmadigin icin bannn Genişletmek için tıkla ... nick değiştirme hakkım bitti
s.ileli' Alıntı: Hala nickini degistirp android pro yapmadigin icin bannn Genişletmek için tıkla ... nick değiştirme hakkım bitti
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Bu konuya cevap yazdığıniz için hepinize sınırsız mega ultra double ban