Bir laptop almak istiyorum yardım ederseniz sevinirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
psiko34

psiko34

Üye
    Konu Sahibi
Bir laptop almak istiyorum yardım ederseniz sevinirim
12" ekranı olan bir laptop alacağım ve oyun oynamak içinde kullanacağım için çift çekirdekli olsun istiyorum.1000-1500 ytl veya $ arasında olursa tavsiyelerinizi bekliyorum:oke:

Altun.

Altun.

Üye
12" ekranı oyun için kullananı ilk senden duyuyrum. ama şu aklında olsun ekran boyutu küçüldükçe fiyat artar o belirttiğin fiyata kalburüstü oyunları çalıştıracak 12" laptop bulman zor ama 15.4" e aradığına yakın bulabilirsin....

psiko34

psiko34

Üye
    Konu Sahibi
peki 12" lik ve özellikleri güzel olan yani iyi olan bir laptopun fiyatı ne kadar?

--------------- Ekleme ---------------

Ben aslında Nokia nın yeni çıkartacığı telefondan alacaktım N96 ve 16 gb hafızası var artı hafıza kartıda takılabiliniyor isterseniz linkini koyabilirm ama sonradan bir telefona 1.5 milyar verceğime laptop alayım dedim. Sizce hangisini alayım telefon mu laptop mu? Şu anda işimi görecek bir telefonum var. :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

İşte almak istediğm telefon ama türkiyeye geliş fiyatı 800 ila 1200 $ arasında olacakmış diyorlar bence daha fazla bile olablir.Seneye fiyatı düşer diye düşünmüştüm ama bilmiyorum

Nazy

Nazy

Üye
Minik bir ürün arıyorsanız Önerim Bu:)
Ürünün adı Gigabyte U60...
Başta Sony olmak üzere bazı elektronik şirketlerinin pahalı mini laptoplarının aksine Gigabyte U60'ın uygun fiyatı (1000 Dolar civarında) ve ortalamanın üzerindeki performansı ürünün bu yıl epey ilgi gördü.

psiko34

psiko34

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşşekür ederim nazy ama ben daha çok fonksiyonlu bir şeyler bakmıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt