..Bir Kız Var..

Sponsorlu Bağlantılar

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
..Bir Kız Var..
Bu senenin başında tanıştığım bir kız var.Tanıştıktan 2-3 gün sonra rüyama girmeye başladı.Ona aşık oldum.Neredeyse her gün rüyalarıma giriyordu.Samimiydik te.Ama bir gün ona onu sevdiğimi söyleyince benden soğudu.Artık doğru dürüst konuşmuyor da benimle.Ben ona kötü bir şey yapmadımkı.Neden böyle yapıyor? Istemiyorum diyor şimdi olmaz diyor.Halbusaki kızın sevgiliside yok?.Onun beni sevmesi için her namazın ardından dua ediyorum artık.Onu kendime aşık ettirmeliyim...Ve benim aşkım,seni seviyorum,felan demek için ona ihtiyacım var.Ona sarılmak ve bırakmamak istiyorum.Ama bana artık kötü davranıyor.Sokakta gezerken gözüm onu arıyor artık.Geçen her kıza ümitle bakıyorum, o mudur die.Onu çok seviyorum.Oda beni sevmeli, ama nasıl ?

OğuzcanAbi

Üye
Kızlar böyle bazen

HAM ZA

HAM ZA

Üye
yaşını öğrenebilirmiyim kardeşim?

- - - Eklendi - - -

sakıncası yoksa tabiki....

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
kızın hoşlandığı şeyleri bir şekilde öğren ve uygulamaya başla. Mesela kızlar şiire hayır diyemez şiir yaz

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ilgilenmemende fayda var. daha selam bile verme yoklugunu hissetsin. surekli karsisima cikarsan bisey degismez

HAM ZA

HAM ZA

Üye
neyse anlaşılan cevap yok... boşver be kardeşim seni haketmemiş yada günaha girmek istememişdir. eğer kızın fikrini öğrenmek istiyorsan en yakın arkadaşıyla irtibat kur dedikoducu olmayan bi arkadaşı olsun. o yolla öğğrenebilirsin ama benden tavsiye boşver takılma kızlara haram böyle şeyler.

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Dediniz tüm yöntemleri denedim.Şiir ve Görmemezlikten gelme hariç.Şiir berbattir benim.Görmezden gelirsem, onu kaybederim die korkuyorum.Ya başkasiyla çıkarsa ?

- - - Eklendi - - -

Ve onu gerçekten çok seviyorum ama o bu sevgiyi ya anlamiyor ya görmezden gelior

Symbianize

Symbianize

Üye
Başlığı görünce bir mi milyarlarca kız var diyesim geldi :ehe bencede hiç takma selam verme kıymetini anlayıp gelip konuşmaya çalışacaktır eğet oda seni takmıyosa sevmiyodur unut gitsin

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Dediniz tüm yöntemleri denedim.Şiir ve Görmemezlikten gelme hariç.Şiir berbattir benim.Görmezden gelirsem, onu kaybederim die korkuyorum.Ya başkasiyla çıkarsa ? - - - Eklendi - - - Ve onu gerçekten çok seviyorum ama o bu sevgiyi ya anlamiyor ya görmezden gelior
aynı şeyleri bende yaşadım. ve şunu söylemeliyim ki eğer bi çıktığı olmadığı halde red ettiyse 2 ihtimal var...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ilgilenme artik. yerinde olsam boyle yaparim sadece kendi tecrubem degil bu. en kotu ihtimal simdiden unutmaya calismis olursun

ümran

Üye
ah şu kızlar :hmmm

Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
Kardesim dualarinda hakkimda hayirlisi olsun diye dua etmelisin. İlla ki istiyorum demen yanlis. Belki de o kiz sana bela getirecek. Normal arkadasligina devam et ama artik israrci olma. Zamana birak bakalim ne olacak.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
1. ya günaha girmek istemiyor 2. yada kibirden kendine seni yakıştırmıyor inan bana ilerde bu konu silinmezse mesajlara bakıp ben ne için konu açmışım deyip gülümseyeceksin :) istersen gel özelden anlatıyım yaşadıklarımı :)

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
1. ya günaha girmek istemiyor 2. yada kibirden kendine seni yakıştırmıyor inan bana ilerde bu konu silinmezse mesajlara bakıp ben ne için konu açmışım deyip gülümseyeceksin :) istersen gel özelden anlatıyım yaşadıklarımı :)

Olur

Haluk.

Haluk.

Üye
Allah yardımcın olsun

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Haluk.
mcnpl4

mcnpl4

Üye
ustune alinip bozulma da boyle durumlarda ergen ergen hareketler yapar cogu kisi. ben de yaptim simdi bi kismina guluyorum bi kismina sovuyorum olmuyosa olmaz uzul ama disari yansitma benim pismanliklarim var bu konuda. mesela gulusune oluyoruk o benimbolusume guluyor felan tabi bu buyutulcek bisey degil sadece ornek

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
hmm

ümran

Üye
bende bi ara senin gibi çok koştm kızın peşindn fakat olacak gibi değl baktım hayat elden gidiyor ,zorda olsa vazgeçtim Allah bidaha yaşatmasın o günleri

Üst Alt