Bir kız çocuğu 4 aydır uyuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DefectoR

yahu ben sabah 8 de kalkayım her yerim ağrır ( 7 dedin mi ayaktaım ) 4 ay uyursam bi daha uyanamam herhalde

realgs

Üye
o da birşeymi,bizim politikacılar koskoca 70 milyonluk memleketi yıllardır uyutuyorlar. :P
Mis gibi iş valla, aylarca uyu,yeme içme,masraf sıfır.Ne para biriktirilir yahu.
Al bir rapor hastaneden ,maaşın işlemeye devam etsin,masraf sıfır.Paralar cukka
sonrada :artı: Eee arada birkaç ünlüde ziyaret ederse mis gibi hayat valla :artı:

Sizzy

Üye
bence çok saçma

aha burdan soyluyorum PALAVRA ya ben de yatim diyi 1 tane de doktor ayarlim kendını buyucu zanneden bırı de desın ''yattıgı yattagın yanına pamle anderson yatmazsa kalkmayacak coocccuuukk hemmeeenn bulup getırın'' tabı tabı neyse yaa :P

DeLmIrA

Üye
4 ay uyunurmu yaa wardır onun bi hilesi hurdası millet 24 saat başında durcak degilya :P

bence uyuma ötesi birşey okadar utunurmu be

kız aslında şarkıcıyı uyutup buluşmak istiyor ruslarda kız uyuyor zannederek uyuyorlar bu sayede herkez birşekilde uyuyor biz zaten bu dünya da Rüya alemin dedeğilmiyiz Galu beladan çıktığımızdan beri uyuyoruz Sizin haberiniz yok Esas bunu haber yapın "bütün insanlar galu beladan berri uyuyor , BizdeAzrailin gelmesini bekliyoruz yoksa daha uyumaya devam edeceğiz Azrail bizi Öpünce bak nasıl uyanıp kendimize geleceğiz gerçeği göreceğiz"

zoom

Üye
kız bitkisel hayata girer bee yiyo bunlar bizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...