Şaka bir yana ben de sevindim. Forumdaki arkadaşlarımızı daha yakından tanımak tarif edilemez bi güzellikmiş. Tekrarının haberinden ben de şeyedilmek istiyorum
Boşuna mı sanıyorsun zırt pırt buluşuyoruz biz
Çok güzel ortam oluyor bir de kalabalık olunca. Anlatılmaz yani çok çok güzel. Ben İzmir'e gitmiştim o zaman da İzmir'deki arkadaşlarla buluşmuştuk sağolsunlar çok güzel ağırlamışlardı beni, kapımdan alıp kapıma kadar bırakmışlardı arabayla Ozan, Janberg, delrico
Boşuna mı sanıyorsun zırt pırt buluşuyoruz biz
Çok güzel ortam oluyor bir de kalabalık olunca. Anlatılmaz yani çok çok güzel. Ben İzmir'e gitmiştim o zaman da İzmir'deki arkadaşlarla buluşmuştuk sağolsunlar çok güzel ağırlamışlardı beni, kapımdan alıp kapıma kadar bırakmışlardı arabayla Ozan, Janberg, delrico
İyiyim sağolasın da ne el öpmesi aramızda 1-2 yaş var yahu İyiyim yaşar'ım buluşma süper Ali kemal abi ve muhammed abi de aynı şekilde Muhammed abinin esprileri yakar
Ciddiye niye alıyorsun ki
Kim inanır topuklu giydiğine
Bence de en azından bir 5 kişilik olmalı buluşmalar Pınar. Çok kişi olunca daha zevkli olur. Bizimde planımız bu yöndeydi de işte Sait abi ile Can ekince kısmet olmadı. Bir dahaki sefere artık.