Bir iPhone Daha mı Patladı? *ÖNEMLİ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Bir iPhone Daha mı Patladı? *ÖNEMLİ
Bir iPhone Daha mı Patladı?

Patlayan iPhone'larla ilgili haberler bitmek bilmiyor. Bu sefer de Belçika'da bir genç iPhone'un patladığını iddia etti.
Dünyanın en popüler cep telefonu olmak kolay bir şey değil. Bu liderliği korumak için birçok iddiayla başa çıkmak zorunda kalan Apple, bir patlama olayıyla daha karşı karşıya. Bu sefer ki patlama Belçika'dan.
İddialara göre 15 yaşındaki Belçikalı bir genç, iPhone ile arkadaşını aramak isterken cihaz patladı. Gencin yaralanmadığı belirtilirken Apple'ın cihazın ücretsiz olarak değiştireceği söylendi.
Son zamanlarda özellikle Avrupa'da artan bu tip olaylar üzerine Avrupa Komisyonu iPhone'ların patlaması konusunda bir araştırma başlattı. Sonuç ne çıkar bilinmez ama Apple'ın başının bu sebeple ağrıdığı kesin.
Kaynak:ShiftDelete.Net

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bilgi için sağol..

mami24

mami24

Üye
benim kulağım patladıktan sonra bana 10 tane ıphone verseler tıraş tazminat davasını açarım...

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
:kop: :kop: :kop2:

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
benim kulağım patladıktan sonra bana 10 tane ıphone verseler tıraş tazminat davasını açarım...

bencede ne öyle al sana yenisi oldu canım derim :D

bence traştırbu patlama iddaaları yan sanayi batarya kullanıyolardır çin malı onlar sorun yaratıyordur.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Yani adam 2000 tl lik cep telefonuna patlayacak madde koyamayacağına göre ya adam çin takmıştır..Ya da Yanlış bişi yaptı:)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bence ipohonenin önünü kesmek için diğer tel şirketlerinin oyunudur bunlar

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
o da olabilir.

hameln

Üye
yaaa bakiyorum da nerdeysee apple firmasiyla ortaksiniz sanacagiz beee bu neee!!!! büyük ve kocaman bir firma diye malzemesiinin bilesenlerinde ve uyumluluklarindaen hic hata payi olamazmii siz tüketiciler de böyle yaparsanizz oooooohhyyoooyoyoo, neyse simdi sorun bakalim bir kendinize telefonu patlayan kisi ya ben olsaydimmm benim kulagim yada baska biryerim yaralansaydii ,ozaman da cin malibatarya kullanmistir yada benzeriii yorumlar yapabilirmiydinizzz.

EMİRHAN06900

EMİRHAN06900

Üye
çin batarya takamazlar çünkü orjinal iphone çin batarya yok piyasada ayrıca patlama olayı gercek bunun baska firmalarla alakası yok batarya iphone de direk gövdeye baglı normal teldeki gibi çıkartılıp takılmadıgı için sıkısma meydana geliyo buyuk bi ihtimal benim arkadaşın telide kapanmıstı bana tamir için getirdi bataryası şişmişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt