DraugHuan
Üye
-
Konu Sahibi
-
abi ben ilk gider bi sorarım güvenliği açarmısın diye sonra baktım açmıyor kendin bilirsin deyip 5-10 dakikada o klidi çözerim sonra bir restart
Benim kafeme 12 yaşından küçük çocuklar giremiyor, bu da otomatik olarak çoluk çocuğun girmesini engelliyor. Ben açık sözlü bir insanım, 64 makinam var ve şükür ki hepsi doluyor gün içinde, ve 837 tane üyem var, müşterilerimin %90'ı üye. Çoğu lise ve üniversite ağırlıklı. Mesela sen gelip benim kafeme otursan küfür duyamazsın, sadece ses çıkar. Bunu da başım ağırdığı zaman susturabiliyorum. Evet, bağzen müşteriye bakmaya üşeniyorum çünkü bana Google'ye nasıl girerim ve ya MSN nerede diyor, Masaüstündeki MSN ve 2. Sekmede açılan Google ayarlı tarayıcılarım. Yani anlayacağınız kafemde otoritem var, bu da Küfür ve rahatsız edici sesi engelliyor. Bırak ta bizde LoL oynayalım koca adam.
interet kafeyle işim olmaz alırım laptopımı kucağıma rahat rahat uzatırım bacaklarımı yanıma da abur cubur ohh[/QUOTE bende gelirim yanına
interet kafeyle işim olmaz alırım laptopımı kucağıma rahat rahat uzatırım bacaklarımı yanıma da abur cubur ohh[/QUOTE bende gelirim yanına
Bu yönden hiç düşünmemiştim, haklısın. Teşekkürler..
Arkadaş ama şu arka masalarda cinsellik izleyenlere bayılıyorum yaBen kapatıyorum onlar açıyor hackerlik savaşı yapıyoruz adeta
Hacer ana geldi aklıma
Hackerlik nedenin? Kusura bakma ama uzaktan yönetim programları iş görüyor buna hackerlık denemez.
böle internet cafeye ne ben giderim nede mahalleden birini gönderirim parasıyla rezil ediyorsun adamları.
zorunluluk dışında asla internet kafeye gitmem, ağzı bozuk, ailelerinden terbiye alamamış insanlar dolu oralar...
tek internet kafe nedenimbişey indirmek evde kotalı internet var her gidişimde 2 saate 20 gb dosya indiriyirum ve geçeende oyunlarda crysis e rastladım hemen usb i takıp aldım hepisini müzikler diziler falan oooh pc deki tüm oyunları alıyordum taa ki müzikleri Server den kapatana kadar ne olmus yani madem para veriyoruz saatine 1tl o zaman sömürelim
yoo bazılarının evlerinde var pc ve internet ama sırf arkadaşlarıyla cs falan oynamaya gidiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?