ayrı zamanlarda olabilir ama aynı anda olmaz
Benim arkadasim 2 kizi seviyor aynen anlattigin gibi ask var ondaAslinda Halil Sezai'nin Dedigi Gibi ; Hoslanmayi Ask Zanneden Milyonlarca Insan Var .. ( Degilsin Yanlis Anlama)
Yalnizca ; Kimin Yaninda Ne Diyecegini Bilmiyorsan, Elin Ayagin Birbirine Dolaniyorsa, Kalbin Hizli Hizli Atiyorsa, Elini Tuttugunda Farkli Duygular Hissediyorsan (Mutluluk, Saskinlik, Heyecan Vb.. Vb..), Onu Gormeden Yapamiyorsan, Sesi Sana Herkesin Sesinden Farkli Geliyorsa, Aklinda Her Zaman Kim Varsa ..
Iste Onu Seviyorsundur ..
Kisaca Cevap ; Hayir Efendim .! Bir Erkek Iki Kisiyi Birden Sevemez .!
Ben 2 kizi birden sevmem tek kiz sevilirAslinda Halil Sezai'nin Dedigi Gibi ; Hoslanmayi Ask Zanneden Milyonlarca Insan Var .. ( Degilsin Yanlis Anlama)
Yalnizca ; Kimin Yaninda Ne Diyecegini Bilmiyorsan, Elin Ayagin Birbirine Dolaniyorsa, Kalbin Hizli Hizli Atiyorsa, Elini Tuttugunda Farkli Duygular Hissediyorsan (Mutluluk, Saskinlik, Heyecan Vb.. Vb..), Onu Gormeden Yapamiyorsan, Sesi Sana Herkesin Sesinden Farkli Geliyorsa, Aklinda Her Zaman Kim Varsa ..

arkadaşın seni kandırmış olmaz öyle şeybu olay oruç tutarken yemek yemek gibi . Saçma yani
![]()
hep arkadaş olur zaten![]()
Bence de imkansız bişey eğer öyle hissediyorsa(n) iki kız da hikayedir erkek dediğin bi kızı kalpten sever.Arkadaşına burdan selamımı ilet 
Aslinda Halil Sezai'nin Dedigi Gibi ; Hoslanmayi Ask Zanneden Milyonlarca Insan Var .. ( Degilsin Yanlis Anlama)

2 kişi 1 insana aşık olur
ben bundan 3-4 sene önce yanyana 2 kıza cıkma teklif etmiştim en azından biri kabul eder diye ikiside etmedi yani olabilir