Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)
Sponsorlu Bağlantılar
Fur-kan.12
Üye
Teşekkürler arkadaşım. Telefonum 6220c işe yaradı.
Silinen Üye 1908567
Kapalı Hesap
N95 8gb hack tamam . Tesekkurler kardes
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
rica ederim hayırlı olsun
.Murat.
Üye
ben bu yöntemi başarılı bir şekilde uyguladım n8de c7 kullanırkende yapmıştım unsıgned uygulamalar yükleniyordu
ama n8de olmadı herşeyi normal olarak yapıyorum rompatcherde iki dosya yeşil oluyor sorun ne olabilir
ben bu yöntemi başarılı bir şekilde uyguladım n8de c7 kullanırkende yapmıştım unsıgned uygulamalar yükleniyordu
ama n8de olmadı herşeyi normal olarak yapıyorum rompatcherde iki dosya yeşil oluyor sorun ne olabilir
verdiğim installserver.exe lerden s^3 için olani c_sys_bin de at yükler
.Murat.
Üye
fabrika ayarlarına geri alıp
tekrar yükleme yaptım başarılı oldu
rapidline
Üye
5800da oldu ama biraz yavaşladı sanırım çok değil ama
mbdyed
Üye
gerçekten çok teşekkürler, artık delirmeye başlamıştım sertifika hatası almaktan. Çok sağ oluun
ismail010
Üye
teşekkürler
yunusx3535
Üye
her adımı tek tek uyguladım güncelleştirme hatası dıyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusnuz
byzagor10
Üye
5800 işe yaradı
6120c02
Üye
teşekkürler
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
rica ederim. Hepinize hayırlı olsun
weryansin
Üye
Kardeşim emeğine sağlık gerçekten de dünyanın en kolay hack yöntemiymiş ve 2dk da N86 8MP telefonumda uyguladım ve başardım. Teşekkür eder çalışmalarının devamını dilerim. Saygılar..
Kardeşim emeğine sağlık gerçekten de dünyanın en kolay hack yöntemiymiş ve 2dk da N86 8MP telefonumda uyguladım ve başardım. Teşekkür eder çalışmalarının devamını dilerim. Saygılar..