Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

BoğazKesen

Üye
yaa rompatcherda yeşile döndürürken hata veriyor tel \sys\bin\patcher*. LDD not found diyor ve ikisi de yeşile dönmüyor ne installserver ne de open4all ikisinde de kırmızı çarpı çıkııyor ne yapmalıyım=???

Bu Konuyu Boşuna Açmışım Galiba?

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-ve-yapilan-hatalar-icin-cozumler-570805.html

Baştan sona resimlere bakarak şurayı oku niye öyle bir hata aldın ve nasıl düzeltirsin burada var.

• Beğen
Tepkiler: Symbianist ve xinanux

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
aynı dosyaları forumda başka bir konudan indirip burdaki anlatımla uyguladım C6-01 Anna 25.007 hacklendi ;) teşekkürler :)

• Beğen
deepsezzz

deepsezzz

Üye
C 7 belle de deneyen varmı ?

• Beğen
Tepkiler: Symbianist

prdtr922

Üye
çok teşekkür ederim 1. Yöntem ise yaşadı 6120c telefonu hackladım.

• Beğen
atoprak0

atoprak0

Üye
vivaz u5 te oldu ama linkteki verildigi mobile securty le olmadı bu versiyonuyla oldu
Trend Micro Mobile Security 3.0 for OS/S60 3rd Edition
S telefon s60v5 bu programı nasıl çalıştırdı anlamadım eline sağlık symbianist kardeş teşekkür ederim

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Doğrudur kardeş belki de uyumluluk sorunu olmuştur o sürümle. Zaten önemli olan o virüs programının olması. Sürümü önemli değil ki

----------Eklendi @ 01:21:20 ---------- Yazıldı @ 01:20:28 ----------

Yapabilen arkadaşlara da hayırlı olsun. Her zaman takip edemiyorum bu sıralar konuyu. Ama sağolsun arkadaşlar var yardımcı oluyorlar sizlere.

• Beğen
Tepkiler: xinanux
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Pc'de olsam ekleyecegim linki de pc'ye gecemiyorum bir türlü. Telefondan yapınca hepsini bozuyor.

• Beğen

sercantim

Üye
ölü link

• Beğen
ibaran1988

ibaran1988

Üye
5800 v60 sürümünde işe yarar mı

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Bir zahmet yönlendirdiği sitede symbian yazan yere gir de indir kardeş. Simdi denedim.

• Beğen
ibaran1988

ibaran1988

Üye
hemen deniyorum arkadaşlar tşkler

• Beğen
ibaran1988

ibaran1988

Üye
kardeşim denedim.telefonum 5800 V60.0.003 sürümü.oldu fakat senin verdiğin linkteki dosya programı çalışmıyor ve dier dosya yöneticilerinde de senin gösterdiğin şekilde çıkartılmıyor istersen linkli yenile kardeş dier arkadaşlara zorluk olmasın.Emeğin için çok tşkler ustam Allah 'a emanet olun çalışmalarınızın dewamını bekliyoruz.Teşekkürler.İyi Geceler

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Öldürecek bu millet beni

• Beğen

xinanux

Üye
kardeşim denedim.telefonum 5800 V60.0.003 sürümü.oldu fakat senin verdiğin linkteki dosya programı çalışmıyor ve dier dosya yöneticilerinde de senin gösterdiğin şekilde çıkartılmıyor istersen linkli yenile kardeş dier arkadaşlara zorluk olmasın.Emeğin için çok tşkler ustam Allah 'a emanet olun çalışmalarınızın dewamını bekliyoruz.Teşekkürler.İyi Geceler

hayırlı olsun. xploreyi mi indiremediniz?

• Beğen
ibaran1988

ibaran1988

Üye
evet ilk sayfakinde bi problem war.
Symbianist Bu millet olmasa sen zaten ölürsün.

emeği geçen herkese sonsuz tşkler saygılar.

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Ne alaka?neyse vardır elbet bir alaka.

• Beğen

Üst Alt