hersey ıcın tesekurler kız arkadasımın telefonunu ılk yontem ıle hackledim Bu arada telefon ruscadır bu yuzden Phonex yontemı ıle denmısıtım ve dıl sorunu yuzunden telefon kıtlenmıstı servıs goturmem gerekmıstı. Bu yontem kolay ve hızlı bır sekılde gerceklestı herkese tesekurler. Telefon Nokia E-5 versiyon 042.014 kullan versiyon 042 014 c00.01 umarım baskalarıda yararlanabilir.
Saygılarımla Tesekurler
n95 8gb ve e 72 de denedim gerçekten çok başarılı bir yöntem elinize sağlık. N73 de ilk yöntem işe yaramıyor ama ikinci olan yarıyor n73de uğraşmak yerine hacking programı var n73de drekt etkili hacking bu sitede mevcut. Hacking.sis kolay ama n95 8gb ve e72 de işe yaramıyor hatta e72de sorun yaptı hacking.sis programı e72 için kesin çözüm bu konudaki ilk yöntem kesinlikle tavsiyemdir.
Not: hackden sonra eğer bluetooth dan gelen mesajları xplore ile taşıyamıyorsanız mesaj hafızanız hafıza kartıdır çözümü mesaj hafızasını telefon hafızası yapın
arkadaşlar telefonum n95 ve hackli. Allah rızası için biri yardım etsin, trk programı yüklü, gizli dosyalar gözüküyor ama bir türlü secmanı yükleyemiyorum. Port numarası olmuyor. Kandil mübarek gün biri yardım etsin. N gage oyunlarını yükleyemiyorum.
Öcelikle telefon bilgilerini yedekle ve *#7370# ile telefonuna soft format at.Daha sonra tekrar yüklemeyi dene Oradaki x-plore imzalı yüklemesi lazım yüklemezse x-plore u ovi den indir.