Bir Fw de dahili bileşen hatası almamak için ne yapmak lazım :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
Bir Fw de dahili bileşen hatası almamak için ne yapmak lazım :S
Arkadaşlar c6 fw kullanıyorum yüklemek istediğim şeylere dahili bileşen diyoo :S

Onurleo

Onurleo

Üye
Sanırım bu modifiye firmware lerin ortak sorunu. Firmware'e gömülü programları güncelleme kalktığınızda bu hatayı veriyor. Özellikle ovi haritalar vb programlarda. O yüzden bende haritaları firmware içinden temizlemeye çalıştım birkaç defa ama başaramadım. Orjinalindeki gibi güncellemeler yüklenebilse çok güzel olacak ama sanırım başarabilen olmadı.

mardok

mardok

Üye
dahili bileşen hatası eğer fwde kurmaya çalıştığın uygulamanın bir dosyası bile bulunsa verir bu dosyaların bulunup bulunmamasına dikkat edin

sekil_27

sekil_27

Üye
Sanırım bu modifiye firmware lerin ortak sorunu. Firmware'e gömülü programları güncelleme kalktığınızda bu hatayı veriyor. Özellikle ovi haritalar vb programlarda. O yüzden bende haritaları firmware içinden temizlemeye çalıştım birkaç defa ama başaramadım. Orjinalindeki gibi güncellemeler yüklenebilse çok güzel olacak ama sanırım başarabilen olmadı.
<br />
<br />

----------Eklendi @ 12:41:15 ---------- Yazıldı @ 12:16:43 ----------

sanırım oldu.bEN MAPS 3.1 İ kullanıyorum.farkı mı ne soyliyim.benzetım yapmak.(rotayı ekle vebenzetim yapde.)diger konuya gelince basıt ama biraz zaman alacak konu.olması gerekenler 1-uzerindeki yazılım ve yazılım atma proları.2-sıscontec(sıs program parçalama) ve yukliyecegınız prolar.bu proları sıs contecle parcalayın.(googlede resimli bulursunuz)bır yere kaydedin.rof 2 yi acın ve tam acılınca proyu kapatın.acılan bu rof2 de kaydettigıniz proları eskisıyle degistirin.dikkatlı sekilde tek tek.sonra NFESTD editor prosuna tekrar tıklayıp rp hdd yazan yere tıklıyoruz.YENI DOSYA SECMEYIN.ILK BASTA ACIP PROYUKAPATTINIZ ISLEMI DEVAM ETTIRIYORUZ.AKSI TAKDIRDE YAPTINIZ HER SEY BOŞA GIDER.rp hdd dedikten sonra bekleyıp 1 dakika falan.tekrar paketleme yapıyoruz.yaptınız paketlemeyi bır klsore tasıyıp ismıni orjinal rof 2 ıle degistirip yazılım yerine taşıyıp degistirip yukluyoruz.hepsı bu kadar.zor ve uzun gibi görunsede isi ögrenınce hepsi 10 dakika almaz.Ben su anda x6 da x6 v31 -c6v20 fw kötukoylu fw de maps 3.1,ofis,flash lite 4 bu yolla ekledim ve kullanıyorum.

kenandvb

kenandvb

Üye
ovi harita 3.6 güncelemesi başarısız diyor neden kaynaklanıyor yardım ederseniz sevinirim

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
ovi harita 3.6 güncelemesi başarısız diyor neden kaynaklanıyor yardım ederseniz sevinirim

CFW mi kullaniyorsun ? eğer kullanıyorsan yazılıma ekle kullanmıyosan ovi suite ile guncellemeyi dene olmassa telefondan dene :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt