• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

bir film muzigi vardi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurgultekin

Üye
    Konu Sahibi
bir film muzigi vardi..
merhaba arkadaslar bi muzik vardi hangi filmde caldigini bilmiyorum ama boyle saw,terminator,matrix tarzi filmlerden birinde caliyodu melodisi soyleydi diri diri dit dit diriiii boyle tekno muzikteki sert muzik gibiydi belki bileniniz vardir samanlikta igne arama gibi oldu ama cok aradim bulamadim:(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:hmmm kimse bulamaz sanırım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
merhaba arkadaslar bi muzik vardi hangi filmde caldigini bilmiyorum ama boyle saw,terminator,matrix tarzi filmlerden birinde caliyodu melodisi soyleydi diri diri dit dit diriiii boyle tekno muzikteki sert muzik gibiydi belki bileniniz vardir samanlikta igne arama gibi oldu ama cok aradim bulamadim:(

Çok zor, filmin ismini hatırlasaydın bulunurdu

• Beğen
Tepkiler: onurgultekin

Krofessional

• Beğen
Tepkiler: onurgultekin

onurgultekin

Üye
    Konu Sahibi
sarkinin adini da kendini de buldum arkadaslar tesekkur ederim ilgileriniz icin:)

Metallica - Sad But True

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt