Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir erkek neden bayanlar bölümüne girer
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Revengeful
Emekli Yönetici
hehe x)
Aziz™
Üye
maşallah bizde giren girene yahugerçi normal birşey
haltie
Üye
herkes her bölüme girebilir amaç bayan arkadaşları rahatsız etmekse bunu herkes her bölümde yapabilir o bölüm bu bölm ayrımı yok.ben bir defa girdim sanırım o da diet konusuydu unisex bir konu ama orda açıldı bunun konuşmasını yapmak bile ayırımı doğurur.herkes hareketlerine dikkat edip forum kurallarına uyarsa her bölüme girip paylaşıp yapıp mesaj yazabilir.şimdi benim s60 cihazım yok diye s60 bölümlere girmemem gibi oluyor
Aziz™
Üye
heralde bana yazdın bu msjı halit.konu başlığı bile konuyu niye açtığımı gösterir.sadece neden girer diyorum merak ve bir sorubu.neden giriyorsun diye bir hitap kullanmadım.konudada yazdım.yanlış anlaşılmasın diye
haltie
Üye
ben yanlış anlmamadım aziz senin merakını gidermek adına örnekli açıkladım kendimden.bende anlattım kardeşim neden girer diye bir kere girmişim o da ne sebepten dolayı.yoksa bayanlarda insan yani bizim gibi haremlik selamlık olayımı var yoksa diceksin kardeşim kaç kez girdin kaç mesaj attın yok denecek kadar az ama bu merakını anlamadım
Revengeful
Emekli Yönetici
açıklama için teşekkürler
Aziz™
Üye
maksat sohbet maksat konuşmak tartışmak halitim.merakım bu yüzden
Freestyle.Cod
Üye
merak
Aziz™
Üye
bu merakımız başımıza iş açacak birgün günlük hayatta