phasan
Üye
Hat tasıma ilk ay için 3 ay beklemediğin ronraki taşımalar da sure yokAvea aklımı çeldi aslında ama çekim gücü sıkıntılı galiba. Turkcell iyi gibi duruyor.
Bir hattı kaç kere taşıma hakkımız var bunun için süre sınırı var mı mesela en az kaç ay kullanılmalı hat
Avea cok gelişiyor çekim konusundaAvea aklımı çeldi aslında ama çekim gücü sıkıntılı galiba. Turkcell iyi gibi duruyor.
Bir hattı kaç kere taşıma hakkımız var bunun için süre sınırı var mı mesela en az kaç ay kullanılmalı hat
Degerli abonemiz, Aylik Cepnet paketiniz 22.10.2015 tarihi itibariyle 18 TL karsiliginda 1,5 GB icerecek sekilde guncellenecek ve her ay bakiyeniz olmasi durumunda yinelenecektir. Paketinizdeki haklariniz bittiginde kullaniminiz durdurulur.
Sanmıyorum iptal edeceklerini gelen mesaj bununla ilgili değil çünkü bunların sorunu bizim aylık sınırsız internetle ilgili.Şimdi bizim akşam9sabah9 vodafonlularla 2000dk iptal oluyor mu
Ağalar müşteri tutmaya bakıyor!! !
2GB super internet, 500DK ve 1000SMSi ayda sadece 28TLye almak icin SUPER3 yazip 7000e gonderin, size ozel tarifeye gecin! Iletisim tercihlerinizi degistirmek icin IPTAL yazip 5203e gonderin.
Mevcut tarifenize ek 1GB interneti 24TL yerine 5TLye almak icin hemen BF1GB yazip 3636ya gonderin, size ozel firsatla tarifenizi buyutun! Son gun 30 Ekim! Iletisim tercihlerinizi degistirmek icin IPTAL yazip 5203e gonderin.
Eski hesaplamama göre
13 Tl cepnet + 26 Tl konuşma + 1.5 Tl Har(a)ç = 40.5
Bunda 28+5+1.5 = 34.5 tl
Ayda 3 gb bana yetiyordu alacağım paketleri
Edit : 1 gb 5 tl yarım altın tarifesinde geçerli imiş!! !
Edit 2 : Şu türkcell deki kampanya kaç Tl bilen var mı acaba?
Turkcell 1 gb sınırsızı soruyorsan 25 tl...Ağalar müşteri tutmaya bakıyor!! !
2GB super internet, 500DK ve 1000SMSi ayda sadece 28TLye almak icin SUPER3 yazip 7000e gonderin, size ozel tarifeye gecin! Iletisim tercihlerinizi degistirmek icin IPTAL yazip 5203e gonderin.
Mevcut tarifenize ek 1GB interneti 24TL yerine 5TLye almak icin hemen BF1GB yazip 3636ya gonderin, size ozel firsatla tarifenizi buyutun! Son gun 30 Ekim! Iletisim tercihlerinizi degistirmek icin IPTAL yazip 5203e gonderin.
Eski hesaplamama göre
13 Tl cepnet + 26 Tl konuşma + 1.5 Tl Har(a)ç = 40.5
Bunda 28+5+1.5 = 34.5 tl
Ayda 3 gb bana yetiyordu alacağım paketleri
Edit : 1 gb 5 tl yarım altın tarifesinde geçerli imiş!! !
Edit 2 : Şu türkcell deki kampanya kaç Tl bilen var mı acaba?
Avea da 2gb 29 tlTurkcell 1 gb sınırsızı soruyorsan 25 tl...
Vodafone dan gelen mesaj şu:Avea da 2gb 29 tl
Avea 2gb sınırsızVodafone dan gelen mesaj şu:
2gb super internet, 500 dk ve 1000sms i ayda sadece 28tl ye almak için SUPER3 yazıp 7000 e gönderin.
Mesaj bu şekilde interneti sınırsız olsa süper olurdu aslında
Kampanyanin linkini atsana cünku bana gelen mesajda 17 kasım dainternetim bitiyor o tarihe kadar karar vereceğimAvea 2gb sınırsız
Kampanyanin linkini atsana cünku bana gelen mesajda 17 kasım dainternetim bitiyor o tarihe kadar karar vereceğim
Teşekkurler dostum ilgin alakan için 8 yil vodafonedan sonra sudan cıkmis balığa döndüm sistemim bozuldu yapacağız birşey artıkBuda 4 gb olanıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yardım etmekten gurur duyarımTeşekkurler dostum ilgin alakan için 8 yil vodafonedan sonra sudan cıkmis balığa döndüm sistemim bozuldu yapacağız birşey artık
Kolay 2 gb bak biŞimdi bu tarifeler faturali mi faturasiz mi ikincisi Istanbul icinde cekimde sorun varmi edge hizina dusmeler oluyor mu cok ucuncusu ise turkcelde 1gb sinirsiz 25tl 2gb sinirsiz 30 tl 4gb sinirsiz ise 40 tl bunlar sadece internet konuşma icin ne kullaniyorsun ben mesaj atmam sadece internet ve konusma her ay ortalama 5 gb internet ve 200 300 dk konusma oda iş konusmalari filan sen kisisel olarak bana ne önerirsin .Simdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?