phasan
Üye
Umarım kimse de sorun kalmaz avea da benim çekim sorun düzeldi 2g de suan evde her yerde full çekiyor aveaŞans işte. Turkcelle gectim bir hafta sonra bu ilanlar çıktı. Yapacak bir şey yok bakalim kullanıcı yorumlarina 3 ay sonra yine hat taşırım. Inşallah 4g ile avea sorunlarını çözer.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu parlamenter tarifesi 5 gb tamamı gün içimi ?
Avea. Hem faturali hem faturasiz.
750dk+5000sms+5gb=23tl.
750dk+5000sms+6gb=28tl.
750dk+5000sms+7gb=33tl.
Dört beş gündür gördüğüm bütün avea bayiilerinin camında bu ilan var.Bu kampanyayı bilen varsa anlatasın. Gayet uygun duruyor.
Bazıları 28 bazıları 30 TL dir mevcut aboneyeAveA hat taşıma yolu ile gelenlere. Her firma da aynı terana. Muhtemelen burada aynısıdır hat taşıma isterler. Mevcut aboneye de fiyatı farklı olur.
Malesef benim evdede aynı durum var 3g de ama avea 2g allah sukur hep fullAveA alacak arkadaşlar evdeki çekim gücü ve 3G durumuna bakmadan almasınlar. Ben şehir merkezine 10 dakika mesafedeyim. İstanbul da harika çekiyordu burada berbat.
Malesef benim evdede aynı durum var 3g de ama avea 2g allah sukur hep fu ll
Maalesef iptal edilmiyor bilinçli yapıyorlar vodafone forum sayfalarında herkes şikayetçi ya 18 liradan az para olacak ya da hattı taşıyacaksın ben turkcelle geçtim mecburenBu cepnet yerine verilen 1,5 gb interneti bir türlü iptal edemedim.
Ne yapmam lazım?
En guzeli 3 lü varken tek paket alınmazMaalesef iptal edilmiyor bilinçli yapıyorlar vodafone forum sayfalarında herkes şikayetçi ya 18 liradan az para olacak ya da hattı taşıyacaksın ben turkcelle geçtim mecburen
Küçük ekranlı telefonlar varken Vodafone sınırsız güzeldi ama büyük ekrana geçince ben keyif alamadım ve AveA Emniyet Referans geçtim. Bence çok da abartılacak bir tarife değildi.En guzeli 3 lü varken tek paket alınmaz
Artık vodafone cepnet anlamı kalmadıKüçük ekranlı telefonlar varken Vodafone sınırsız güzeldi ama büyük ekrana geçince ben keyif alamadım ve AveA Emniyet Referans geçtim. Bence çok da abartılacak bir tarife değildi.
AveA alacak arkadaşlar evdeki çekim gücü ve 3G durumuna bakmadan almasınlar. Ben şehir merkezine 10 dakika mesafedeyim. İstanbul da harika çekiyordu burada berbat.
AveA ile görüştüm burada iyileştirme yaptılar ve çok iyi oldu.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?