Bir Delinin Günlüğü

Sponsorlu Bağlantılar

MrExpert

MrExpert

Üye
Camdan atlamayı ihmal etmedin değil mi ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
02.01.2013

Sevgülü Tacettin
Dün seni unutmuşum. Çok özür dilerim. Fakat ağaçtan atlama yarışı yapıyorduk o yüzden yani. Bugün Aras isimli biri beni ziyaret etti. Söylediğine göre maxitelefoncebi diye bir kanal varmıp. Orada tuğgeneralmişiz. Ben kim tuğgeneral kim... Bana kuğugeneral rütbesi verseler gidip köramiral olurum. Ama sağır olmadığıma göre bu mümkün değil. Sonra Aras ile sohbet ettik. Briç oynadık, Ezel'i izledik. Sonra hadi git yeter artık çok özlerim seni bırakma beni dedim. Küfür etti gitti. O yüzden çok üzgünüm. Sen de bana küfür etme Recai olur mu? Hdi ben kaçtım. Daha tuvalete gidip pisuvar ile dama oynayacağım. Hoşçakal.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
03.07.2013

Sevgili Günlük
N'aber? Hoşçakal.

Akıncı

Akıncı

Üye
02.01.2013

Sevgülü Tacettin
Dün seni unutmuşum. Çok özür dilerim. Fakat ağaçtan atlama yarışı yapıyorduk o yüzden yani. Bugün Aras isimli biri beni ziyaret etti. Söylediğine göre maxitelefoncebi diye bir kanal varmıp. Orada tuğgeneralmişiz. Ben kim tuğgeneral kim... Bana kuğugeneral rütbesi verseler gidip köramiral olurum. Ama sağır olmadığıma göre bu mümkün değil. Sonra Aras ile sohbet ettik. Briç oynadık, Ezel'i izledik. Sonra hadi git yeter artık çok özlerim seni bırakma beni dedim. Küfür etti gitti. O yüzden çok üzgünüm. Sen de bana küfür etme Recai olur mu? Hdi ben kaçtım. Daha tuvalete gidip pisuvar ile dama oynayacağım. Hoşçakal.

aras paşa ile buluştun demeksopa:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
06.07.2013

Dear Günlük

Kusura don't look. I forgot seni. But telafi edeceğim. Tschüß
M.Ö. 15.29.2014

Sevgili Diary,
Seni çok aksamışam bilirem. Fakat lakin ama but kusuruma bakmayıvericen gari. Ben hatalı değilem. Son yazışımdan sonra CABBAR isimli bir kadınbudu köftehor beni ketçaba bindirip akıllı olmayan ama gafası az biraz çalışan mı ki ne acaba der hospital'ine götürdü. Orada Catherine Zeta Jones ile tutsak hayatı yaşadım. Neyse ki bol bol ayak yaladım. Şimdi çok yazamıyorum çünkü der hospital'den firar ettim gari. Forum Çamlık'taki hurma ağaçlarının üstüne saklandım. İyi bir yer bulunca sana yazacağım. Ya da yazmam lan sana ne pislik bok. KAKAAAAĞĞĞĞĞÜĞÜÜĞĞĞ! (L)

NEXUS

NEXUS

Üye
Kabız Civciv :bleh:

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Devvvvaaaaaaammmmmi nerede

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
01.09.2014

Ula Mutiiiiii. No soup for you!

Revengeful

Emekli Yönetici
İlk mesajdaki fantazine .. oğuzhan

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
İlk mesajdaki fantazine .. oğuzhan
Ankara'da seni eczanede kıstırıp önce ayağına gülmek sonra da herkeswe yaptığım gibi yalamak istiyorum. Sen de onlardan farklı değilsin bi kerem hıhahahahahıahaıahaıahaıahıshdıoashdoashfo.asipgfkldmfisdkvmlkıdbvojsdvjhcvbnsdokvjdfbpovş msdonvodsmvomsdovmodsmvosdnodnvosdnviosdjviodssdi

• Beğen
Tepkiler: nikenroll.kz

Üst Alt