Bir DahaKi İzmir buluşması ne zaman Olabilir...???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamgirls

dreamgirls

Üye
bencede haziran içinde olsun, temmuzda işimiz var bizim :islik:) (dimi adminim;))

mervecan

mervecan

Üye
bütün maxicep üyeleri katılabilioo dimi buluşmalaraa :ehe

Ozan

Ozan

Admin
Hayır, istisnaları var

a21a

a21a

Emekli Yönetici
29 haziran buluşma için en uygun gün sanırım..:) yer ve saat belirlemek gerek..

jöly

Üye
yer hep aynı değil mi konak pier saat de 12 olur bence...

dreamboys69

dreamboys69

Üye
sanırım gelemicez izmir buluşmasına:hmmm

mervecan

mervecan

Üye
ozaman sayın admin bu siteyi niye açtınız kimler gelemiyormuşş pekii o istisnaları öğrenelimm ??? Bu sitede duyuru yapılıyorsa bu bütünn site üyelerine hitap ediyordurr dimi eğer özel bi maxi buluşması yapmak istiyorsanız istisnaların dışında gizli konuşup karalaştırınn :@

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
29 haziran olabılır ama 2 degerli çiftimiz gelemıcez dıyorlar:( temmuzda olabılır:)

Nazy

Nazy

Üye
temmuz olsun
bakın bud,seferde 2 - 3 gün yüzünden gelemessem giderim birdahada gelmem ha:@

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
temmuz olsun
bakın bud,seferde 2 - 3 gün yüzünden gelemessem giderim birdahada gelmem ha:@

gelmeee:) şaka şaka temmuz olursa daha iyi olur bence zaten çekirdek kadro belli nazyda gelcekmiş hem

yusufucan

yusufucan

Üye
    Konu Sahibi
Temmuz güsELL fikir ??? 29 haziran Planım Olabilir..hem arkadaşlarda Temmuz Diyo :D

a21a

a21a

Emekli Yönetici
29 haziran olabilir dedim sadece.. kesin değil.. tabiiki fikirlere göre değişebilir.. :oke: herkes uygun zamanını yazarsa bir gün seçebiliriz..

yusufucan

yusufucan

Üye
    Konu Sahibi
29 haziran olabilir dedim sadece.. kesin değil.. tabiiki fikirlere göre değişebilir.. :oke: herkes uygun zamanını yazarsa bir gün seçebiliriz..

Haklısınız..O zaman Anket Açalım :)

jöly

Üye
kesin gelecekler hangi tarihlerde müsait olduklarını yazarsa uygun gün bulunur bence...

safakk

safakk

Üye
29 haziraaaan :) daha ilk buluşmam olcak yau :)

mirafiori

mirafiori

Üye
Tarih önemli değil kesin gelirim. Gerçi geçen buluşmada da kesin demiştim ama aksilik oldu umarım bu sefer olmaz. Bence deniz kıyısına gidelim. Çeşme, Urla, Seferisar vs. ne dersiniz.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt