Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir Çıkar Yolum Yok..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D3N1Z
Üye
Konu Sahibi
Bir Çıkar Yolum Yok..
YOK
DiaBLoS
Admin
Gardaş sorun ne . ? Anlatırsan birşey anlayacağız.
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Eğer Bir Derdin Varsa... Kendinin Dermanı Ol... Bir Çıkar Yolum Yok... Diyen Bir İnsan... Mutlaka Birisinini Sırtından Geçiniyordur... Okadar Acizdir Ki... Kendi Kendinin Dermanı Bile Olamaz... Bir Çıkar Yolum Yok... Deyip Köşeye Pusar... Sözlerim Sana Karşı Değil... Yanlış Anlama... Sadece Düşüncelerim...
c3r3n
Üye
Hayırdır deniz?
ChavRash
Emekli Yönetici
Dostun derdi dermandır bize, anlat da bilelim iki gözüm. Özledim ula sizi.
Praetor
Emekli Yönetici
Belki vardır
DiaBLoS
Admin
Kardeş , ölüm harici herşeyin bir yolu muhakkak vardır
tksharmely
Emekli Yönetici
Sagopa Kajmer - Bir Çıkar Yolum Yok
Yaklaş bana yanmassın!...Yansanda o senin içinde yangın
Şu an aklına düştüm,aklın yolu birdir dedim yürüdüm.
Mevzum nedir anlarsın,arzum sana yalvarsın.
Şu an kendimi gördüm,küçüldükçe küçüldüm. Eyvah!...
Salih Baba™
Üye
Allah yardımcın olsun kardeş.....
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Aynen kardeşim bende senin gibiyim bir çıkar yolum yok.
Aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık hadi gelde tükür şimdi
gardasim walla sende cok ozlettin kendini adanaya geldin mi ara mutlaka beni mutlak gorusek dogru demisin...
bi tip bunalimdayken acmisdim sinavlar bazi proplemler ust uste geldi daraldim..
arkadasin biri cok sey biliyor galiba sacmlamis yok kendinde derman ol yok olamiyorsan baskasinin sirtindan geciniyorsun felan sacmalamis boyle insanlar yuzunden insanlarin basi dertten kurtulmuyor iste cok bilmis bi sey bilmiyenler...!!
yardim etmek isteyen arkadaslar hepiniz sagolun insan gibi davranip merak edip destek cikmak istediginiz icin cumleten eywallah