Ölecem mı yani
zaza Üye Revengeful' Alıntı: Ölecem mı yani Genişletmek için tıkla ... malesef, ne yapalım kader utansın mertime
Revengeful' Alıntı: Ölecem mı yani Genişletmek için tıkla ... malesef, ne yapalım kader utansın mertime
zaza Üye Revengeful' Alıntı: Tüm dunyayı cehenneme attın zaza Genişletmek için tıkla ... o zaman sevin beni
Xilence Kapalı Hesap zaza' Alıntı: o zaman sevin beni Genişletmek için tıkla ... Zorla Sevmek Diye Bişey Yok
zaza Üye muz57' Alıntı: Zorla Sevmek Diye Bişey Yok Genişletmek için tıkla ... sevmiyorsan sevme beni sevmeyen ölsün cennete de girmesin hadi güle güle
muz57' Alıntı: Zorla Sevmek Diye Bişey Yok Genişletmek için tıkla ... sevmiyorsan sevme beni sevmeyen ölsün cennete de girmesin hadi güle güle
Xilence Kapalı Hesap zaza' Alıntı: sevmiyorsan sevme beni sevmeyen ölsün cennete de girmesin hadi güle güle Genişletmek için tıkla ... İşte Abi , İşin Şakasını Mahvettin
zaza' Alıntı: sevmiyorsan sevme beni sevmeyen ölsün cennete de girmesin hadi güle güle Genişletmek için tıkla ... İşte Abi , İşin Şakasını Mahvettin
zaza Üye muz57' Alıntı: İşte Abi , İşin Şakasını Mahvettin Genişletmek için tıkla ... benim özelliğim oo