zaza
Üye
İsa abime sevinci katlansın demi bide öpelim
![]()
sağolun
İsa abime![]()

benden sizlere bir akşam yemeği

İsa abime sevinci katlansın demi bide öpelim
![]()
sağolun
İsa abime![]()

cehennemlik olsunVermeyen ne olsun![]()
amin 
Sen zaten cehennemliksincehennemlik olsunamin
![]()

Yemeğe bir demet gül getircemHakan kardeşime gül vereyim

oda doğruSen zaten cehennemliksin![]()

vay abi ne oluyoruzBir buket gülü Buket'e vereyim ismine atfen
Masumiyeti, saflığı, temizliği, saygıyu, alçakgönüllülüğü simgeleyen bir buket beyaz gül;

Yanlış anlaşılmasın diye özellikle de beyaz gül seçtik yine "vay abi ne oluyoruz" deniyor yahu!...vay abi ne oluyoruz![]()
Bir buket gülü Buket'e vereyim ismine atfen
Masumiyeti, saflığı, temizliği, saygıyu, alçakgönüllülüğü simgeleyen bir buket beyaz gül;

vay abi ne oluyoruz![]()

bir insan sadece özel kişilere böyle ayrıntılı olarak çiçek falan verirYanlış anlaşılmasın diye özellikle de beyaz gül seçtik yine "vay abi ne oluyoruz" deniyor yahu!...

orasını bilemiyeceğim size sormak lazımteşekkürederim
--------------- Ekleme ---------------
herkes çiçek veriyorda AlperenBuğra verincemi vay abi ne oluyoruz.deliiiii deli İsa![]()

Değişik bir bakış açısı değilik bir yaklaşım ama yanlış tespit zazabir insan sadece özel kişilere böyle ayrıntılı olarak çiçek falan verir
orasını bilemiyeceğim size sormak lazım![]()
ben çok gördüm yok öyle şeyler diyenleriDeğişik bir bakış açısı değilik bir yaklaşım ama yanlış tespit zaza![]()
tespitim yanlış bile olsa bu senin ona değer vermediğin anlamına gelmez
tamam neyse konu dışına çıkmayalım kırmızılar uyarıyor sonraBen insan olan herkese değer verir, saygı duyar ve severim. Biz yaratılanı severiz YARADAN'dan ötürü zaza![]()

bak vesselam'ı unutmuştum bide ona vereyimbuketçik ve vesselam ablalarıma verirdim

bu seferde sen almadın diye somurtur ben bunu eve koyayım ona yenisini alayımEyvalla zaza kardeşim buyur benden de sana gelsin sevdiğine verirsin