Bir Binbinbaşı Daha eeemir :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
Bir Binbinbaşı Daha eeemir :)
Bütün maxicep ailesine çook çook Seviyorum Benim açtıgım ve sorunlarımı paylaştıgım konulara En güzel şekilde Cevaplayarak En güzel şekilde Emege saygı göstererek Beni buralara kadar getirdiler Hepinizden allah razı olsun Hepinizi Seviyorum Hepinize Allah gönlünüzdekini Versin Çok ama çok Mutluyum Hem :maxicep: gibi Dostlugun Birligin Beraberligin En gerçekçi Oldugu Yerdeyim Hemde Binbaşı Rütbesindeyim :aha::biggrin::oley:hoba::dance:
NE MUTLU MAXİCEPLİYİM DİYENE :turkiye:
ŞİMDİYE KADAR 125 konum 1157 teşekkürüm var

BktsBcr

BktsBcr

Üye
Tebrikler.. Darısı başıma :)

'Davut

'Davut

Üye
Tebrik ederim...Daha nice rütbelere...
Paylaşımlarının devamı dilerim... :oke:

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
Davut™;1948896' Alıntı:
Tebrik ederim...Daha nice rütbelere...
Paylaşımlarının devamı dilerim... :oke:
Teşekkür davut kardeşim sanada Nice rütbeler

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tebrik ederim gerek paylaşımlar gerek aktiflik olsun çok iyi gidiyorsun :) Kişi süre içerisinde yarbay olmanı diliyorum :)

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Tebrk ederm emir abi.basarlarnn ve suanki esi benzeri olmyn konularnn devamini dilerim

futbol123

futbol123

Üye
tebrik ederim emir

haltie

haltie

Üye
paylasımların çok güzel kardeşim rütbene göre genelde bu kadar olmaz:) umarım general olurrsun:) tebrikler

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Nerede kaldın yahu =D

Tebrik ederim adaşım eeemir :) Başarılarının devamını dilerim. Bilmeni isterim ki iyi yolda ilerliyorsun :oke:

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
paylasımların çok güzel kardeşim rütbene göre genelde bu kadar olmaz:) umarım general olurrsun:) tebrikler
Çok çook teşekkür ederim beni şımartıyorsunuz :D :D Sizlerin sayesinde buralara kadar geldim :D Hepinizi Çok seviyorum saygılarımla

--------------- Ekleme ---------------

Nerede kaldın yahu =D

Tebrik ederim adaşım eeemir :) Başarılarının devamını dilerim. Bilmeni isterim ki iyi yolda ilerliyorsun :oke:
:D Kardeşim benim senin adın damı emir :D Bende senin bilmeni isterimki Elimden gelenin en iyisini yapıyorum ondan şüphen olmasın Çok teşekkür ederim:oke::oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Tebrikler:oke:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Tebrik ederim Emir...:D

Sehzade

Üye
hayırlı olsun birader

melih06628

melih06628

Üye
Tebrikler :oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Tebrikler Emir nice rütbelere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt