Sana işkence yapmış mıydım ben ?:ehe ne işkencesi ;)
A1234567A Üye Konu Sahibi Catty' Alıntı: Sana işkence yapmış mıydım ben ? Genişletmek için tıkla ... ne işkencesi
A1234567A Üye Konu Sahibi tuncer200_8' Alıntı: Tebrikler.Emeğin karşılığı.Bizede hayırlısıyla kısmet olur in$ Genişletmek için tıkla ... İnşallah sizde en yakında olursunuz Catty' Alıntı: Kafa kesme işkencesi. Genişletmek için tıkla ... berke298' Alıntı: tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... sağol
tuncer200_8' Alıntı: Tebrikler.Emeğin karşılığı.Bizede hayırlısıyla kısmet olur in$ Genişletmek için tıkla ... İnşallah sizde en yakında olursunuz Catty' Alıntı: Kafa kesme işkencesi. Genişletmek için tıkla ... berke298' Alıntı: tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... sağol
A1234567A Üye Konu Sahibi Salih Baba™;1899580' Alıntı: Tebrik ederim Tuğrul daha nice rütbelere.... Genişletmek için tıkla ... sağolasın salih abi
Salih Baba™;1899580' Alıntı: Tebrik ederim Tuğrul daha nice rütbelere.... Genişletmek için tıkla ... sağolasın salih abi
A1234567A Üye Konu Sahibi jackalx_06' Alıntı: hayırlı olsun kardeşim.. Genişletmek için tıkla ... sağol Allah razı olsun hakan abi
jackalx_06' Alıntı: hayırlı olsun kardeşim.. Genişletmek için tıkla ... sağol Allah razı olsun hakan abi
A1234567A Üye Konu Sahibi SeRKaNCa16' Alıntı: Hayırlı olsun arkadasım Genişletmek için tıkla ... sağol kardeş darısı sana