dostum çok iyi bir markadır Amerikan malıdır kaliteli ve performanslı pc ve laptoplar üretiyorlar dünyanın en iyi oyun bilgisayarı olan Alienware ü dell üretiyor..![]()
hiç kimse iiyii bişi dell diyorlardı dell'E

saol kardeş içimi ferahlattınhiç kimse iiyii bişi dell diyorlardı dell'E
![]()

dostum bilmeyene iphone 4 bile versen kötüler![]()

ne yalan söyleyim şimdi onu bende sevmim![]()

kullanmadığın icın sevmiyorsun kullansan baöyle demessin..![]()
orasını bilemicem...Dell adındaki bilgisayar markası sizde ne gibi pozitif ve negatif hisler uyandırıyor...
şimdiden tşk ederim![]()
Alienware sadece masaüstü üretmez bilmeden yorum yapmayın bilginiz kadar konusun lütfen olurmu?Dünya çapında ikinci olması, zaten ne kadar gelişmiş bir şirket olduğunu gösteriyor ve güç geçtikçe HP'ye daha çok yaklaşıyor. Ayrıca Alienware konusuna gelecek olursak, Alienware çalışanları sadece Masaüstü ve bilgisayar kasaları üretir ve bunların dizaynları ile ilgilenir. Alienware'a ait kasa üretimi ve bunların içindeki Donanımların monte edilmesi, DELL çalışanlarının dışında bir İşlemdir. Fakat Alienware, DELL'in olduğu için sattığı her ürün ile paralar DELL'e gider ve paralar burada değerlendirilerek, tekrar Alienware'a geri döner.
Alienware sadece masaüstü üretmez bilmeden yorum yapmayın bilginiz kadar konusun lütfen olurmu?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan laptop ve masaüstü lerini görebilirsiniz
"Alienware çalışanları sadece Masaüstü ve bilgisayar kasaları üretir". Genel olarak yazdığımın içerisinde gelişmiş performansa sahip olan Laptop Alienware M11, M13, M15, M17 ve M18X'de yer alıyor. 

"Alienware çalışanları sadece Masaüstü ve bilgisayar kasaları üretir". lafından ne anlıyorsunuz?Merak etmeyin. Bende Alienware M17X Laptop ve Alienware Aurora Masaüstü bilgisayarı kullanıcıyım."Alienware çalışanları sadece Masaüstü ve bilgisayar kasaları üretir". Genel olarak yazdığımın içerisinde gelişmiş performansa sahip olan Laptop Alienware M11, M13, M15, M17 ve M18X'de yer alıyor.
Şu çocukca hareketlerden de vazgeçin olur mu?![]()
sadece masaüstü ve kasaları üretir yazmışsınız verdiğim linke iyi bakmışsınız modellere bakmıssınız hemen masaüstü denince ne anlıyorsunuz ? masaüstüyle laptop aynı olsaydı ikisinde adı masaüstü olurdu şimdi lafı kıvırmayın olurmu? çocukluk yapan sizsiniz valla masaüstü ile laptobu aynı yere koyuyuyorsunuz 

"Alienware çalışanları sadece Masaüstü ve bilgisayar kasaları üretir". lafından ne anlıyorsunuz?sadece masaüstü ve kasaları üretir yazmışsınız verdiğim linke iyi bakmışsınız modellere bakmıssınız hemen masaüstü denince ne anlıyorsunuz ? masaüstüyle laptop aynı olsaydı ikisinde adı masaüstü olurdu şimdi lafı kıvırmayın olurmu? çocukluk yapan sizsiniz valla masaüstü ile laptobu aynı yere koyuyuyorsunuz
![]()
Ayrıca Alienware'ın Masaüstü ve Laptopları, eşit şekilde geliştirilen cihazlar ve Masaüstünde nasıl performans alıyorsanız, Laptopta'da öyle performans alırsınız. İşte Alienware budur xD
Kaç yıldır M17X kullanıcıyım ve size hesap mı vereceğim. Ayrıca Aurora ana sayfada nerede
göremedim.Dell sağlamdır hocam. İlk çift çekirdek çıkarttığında babam bir tane almıştı yaklaşık 3 4 sene kadar oldu zannedersem alalı ve hala banamısın demiyor cihazFiyatları da o kadar pahalı değil, orta seviye o kısmı zaten güzel
![]()
Ne mi anlıyorum? Galiba bir imla eksikliği var :P Teknoloji devi "Berke Bey". Bu durumu düzelttiğiniz için çok sağolunAyrıca Alienware'ın Masaüstü ve Laptopları, eşit şekilde geliştirilen cihazlar ve Masaüstünde nasıl performans alıyorsanız, Laptopta'da öyle performans alırsınız. İşte Alienware budur xD
Verdiğiniz linteki modeller de nerede M17XKaç yıldır M17X kullanıcıyım ve size hesap mı vereceğim. Ayrıca Aurora ana sayfada nerede
göremedim.
imla eksiyi falan yok bu algılamak ve anlamak ile ilgili birşeydirne yazdığını farkındamısın ? teknoloji devi +Onur^bey + sadece masaüstü üretir yazmıssınız hayır yanlış bilgi başka bir şey algılamayın
ingilizce bilmiyorsanız söyleyeyim size gaming laptop bölümüne tıkladığında görebilirsiniz algılayabildinizmi ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbak tıkladım senin için anlayın diye görün diyem18x bile var dünyanın en iyi ekran kartı vardır..
Ayrıca sizi mi kandıracağım. Sizin için kalitesiz görüntülü olarak *** Sony DSC-S730 fotoğraf makinem ile, Alienware M17X bilgisayarımın fotoğrafını çektim ve dikkatlice inceleyin. Altındaki MousePad' da Dell tarafından hediye edilen bir eşya
Şimdi siz bu resmi aramaya da başlarsınız
Başka açılardan da çekebilirim. İsteğinize bağlı 

Ne mi anlıyorum? Galiba bir imla eksikliği var :P Bu durumu düzelttiğiniz için çok sağolunAyrıca Alienware'ın Masaüstü ve Laptopları, eşit şekilde geliştirilen cihazlar ve Masaüstünde nasıl performans alıyorsanız, Laptopta'da öyle performans alırsınız. İşte Alienware budur xD
Verdiğiniz linteki modeller de nerede M17XKaç yıldır M17X kullanıcıyım ve size hesap mı vereceğim. Ayrıca Aurora ana sayfada nerede
göremedim.
----------Eklendi @ 11:49:09 ---------- Yazıldı @ 11:47:49 ----------
Türkiye'de KDV olduğundan dolayı "Alienware"'ın tüm cihazları 5000 TL'nin üstünde seyreder. Fakat yurtdışından daha makul bir fiyatta almak mümkündür. Ben M17X Laptop'u E-Bay'den aldım ve Türkiye'dekine göre %20 daha ucuz. Fakat fiyatına göre hakkını veren bir cihazdır.