Bir bilgisayas markası soracaktım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
Bir bilgisayas markası soracaktım...
Dell adındaki bilgisayar markası sizde ne gibi pozitif ve negatif hisler uyandırıyor...

şimdiden tşk ederim :oke:

futbol123

futbol123

Üye
dostum çok iyi bir markadır Amerikan malıdır kaliteli ve performanslı pc ve laptoplar üretiyorlar dünyanın en iyi oyun bilgisayarı olan Alienware ü dell üretiyor..:oke:

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
dostum çok iyi bir markadır Amerikan malıdır kaliteli ve performanslı pc ve laptoplar üretiyorlar dünyanın en iyi oyun bilgisayarı olan Alienware ü dell üretiyor..:oke:

saol kardeş içimi ferahlattın :) hiç kimse iiyii bişi dell diyorlardı dell'E:ehe:kop::ehe:kop::d:

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Dell adındaki bilgisayar markası sizde ne gibi pozitif ve negatif hisler uyandırıyor...

şimdiden tşk ederim :oke:

Dünya çapında ikinci olması, zaten ne kadar gelişmiş bir şirket olduğunu gösteriyor ve güç geçtikçe HP'ye daha çok yaklaşıyor. Ayrıca Alienware konusuna gelecek olursak, Alienware çalışanları sadece Masaüstü ve bilgisayar kasaları üretir ve bunların dizaynları ile ilgilenir. Alienware'a ait kasa üretimi ve bunların içindeki Donanımların monte edilmesi, DELL çalışanlarının dışında bir İşlemdir. Fakat Alienware, DELL'in olduğu için sattığı her ürün ile paralar DELL'e gider ve paralar burada değerlendirilerek, tekrar Alienware'a geri döner.

futbol123

futbol123

Üye
Dünya çapında ikinci olması, zaten ne kadar gelişmiş bir şirket olduğunu gösteriyor ve güç geçtikçe HP'ye daha çok yaklaşıyor. Ayrıca Alienware konusuna gelecek olursak, Alienware çalışanları sadece Masaüstü ve bilgisayar kasaları üretir ve bunların dizaynları ile ilgilenir. Alienware'a ait kasa üretimi ve bunların içindeki Donanımların monte edilmesi, DELL çalışanlarının dışında bir İşlemdir. Fakat Alienware, DELL'in olduğu için sattığı her ürün ile paralar DELL'e gider ve paralar burada değerlendirilerek, tekrar Alienware'a geri döner.
Alienware sadece masaüstü üretmez bilmeden yorum yapmayın bilginiz kadar konusun lütfen olurmu?
burdan laptop ve masaüstü lerini görebilirsiniz

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Alienware sadece masaüstü üretmez bilmeden yorum yapmayın bilginiz kadar konusun lütfen olurmu?
burdan laptop ve masaüstü lerini görebilirsiniz

Merak etmeyin. Bende Alienware M17X Laptop ve Alienware Aurora Masaüstü bilgisayarı kullanıcıyım. :) "Alienware çalışanları sadece Masaüstü ve bilgisayar kasaları üretir". Genel olarak yazdığımın içerisinde gelişmiş performansa sahip olan Laptop Alienware M11, M13, M15, M17 ve M18X'de yer alıyor. :D

Şu çocukca hareketlerden de vazgeçin olur mu? :D

futbol123

futbol123

Üye
Merak etmeyin. Bende Alienware M17X Laptop ve Alienware Aurora Masaüstü bilgisayarı kullanıcıyım. :) "Alienware çalışanları sadece Masaüstü ve bilgisayar kasaları üretir". Genel olarak yazdığımın içerisinde gelişmiş performansa sahip olan Laptop Alienware M11, M13, M15, M17 ve M18X'de yer alıyor. :D

Şu çocukca hareketlerden de vazgeçin olur mu? :D
"Alienware çalışanları sadece Masaüstü ve bilgisayar kasaları üretir". lafından ne anlıyorsunuz?:d: sadece masaüstü ve kasaları üretir yazmışsınız verdiğim linke iyi bakmışsınız modellere bakmıssınız hemen masaüstü denince ne anlıyorsunuz ? masaüstüyle laptop aynı olsaydı ikisinde adı masaüstü olurdu şimdi lafı kıvırmayın olurmu? çocukluk yapan sizsiniz valla masaüstü ile laptobu aynı yere koyuyuyorsunuz :d::d::d:

y n s c n

y n s c n

Üye
Dell sağlamdır hocam. İlk çift çekirdek çıkarttığında babam bir tane almıştı yaklaşık 3 4 sene kadar oldu zannedersem alalı ve hala banamısın demiyor cihaz :) Fiyatları da o kadar pahalı değil, orta seviye o kısmı zaten güzel :)

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
"Alienware çalışanları sadece Masaüstü ve bilgisayar kasaları üretir". lafından ne anlıyorsunuz?:d: sadece masaüstü ve kasaları üretir yazmışsınız verdiğim linke iyi bakmışsınız modellere bakmıssınız hemen masaüstü denince ne anlıyorsunuz ? masaüstüyle laptop aynı olsaydı ikisinde adı masaüstü olurdu şimdi lafı kıvırmayın olurmu? çocukluk yapan sizsiniz valla masaüstü ile laptobu aynı yere koyuyuyorsunuz :d::d::d:

Ne mi anlıyorum? Galiba bir imla eksikliği var :P Bu durumu düzelttiğiniz için çok sağolun :D Ayrıca Alienware'ın Masaüstü ve Laptopları, eşit şekilde geliştirilen cihazlar ve Masaüstünde nasıl performans alıyorsanız, Laptopta'da öyle performans alırsınız. İşte Alienware budur xD

Verdiğiniz linteki modeller de nerede M17X :D Kaç yıldır M17X kullanıcıyım ve size hesap mı vereceğim. Ayrıca Aurora ana sayfada nerede :D göremedim.

----------Eklendi @ 11:49:09 ---------- Yazıldı @ 11:47:49 ----------

Dell sağlamdır hocam. İlk çift çekirdek çıkarttığında babam bir tane almıştı yaklaşık 3 4 sene kadar oldu zannedersem alalı ve hala banamısın demiyor cihaz :) Fiyatları da o kadar pahalı değil, orta seviye o kısmı zaten güzel :)

Türkiye'de KDV olduğundan dolayı "Alienware"'ın tüm cihazları 5000 TL'nin üstünde seyreder. Fakat yurtdışından daha makul bir fiyatta almak mümkündür. Ben M17X Laptop'u E-Bay'den aldım ve Türkiye'dekine göre %20 daha ucuz. Fakat fiyatına göre hakkını veren bir cihazdır.

futbol123

futbol123

Üye
Ne mi anlıyorum? Galiba bir imla eksikliği var :P Teknoloji devi "Berke Bey". Bu durumu düzelttiğiniz için çok sağolun :D Ayrıca Alienware'ın Masaüstü ve Laptopları, eşit şekilde geliştirilen cihazlar ve Masaüstünde nasıl performans alıyorsanız, Laptopta'da öyle performans alırsınız. İşte Alienware budur xD

Verdiğiniz linteki modeller de nerede M17X :D Kaç yıldır M17X kullanıcıyım ve size hesap mı vereceğim. Ayrıca Aurora ana sayfada nerede :D göremedim.

imla eksiyi falan yok bu algılamak ve anlamak ile ilgili birşeydir :D ne yazdığını farkındamısın ? teknoloji devi +Onur^bey + sadece masaüstü üretir yazmıssınız hayır yanlış bilgi başka bir şey algılamayın :D ingilizce bilmiyorsanız söyleyeyim size gaming laptop bölümüne tıkladığında görebilirsiniz algılayabildinizmi ? bak tıkladım senin için anlayın diye görün diye:oke: m18x bile var dünyanın en iyi ekran kartı vardır..

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
M18X sürpriz şekilde çıkan bir Laptop. Fakat paramız ona yetmiyor maalesef :P En iyi derecede İngilizce bilirim, siz rahat olun :D Ayrıca sizi mi kandıracağım. Sizin için kalitesiz görüntülü olarak *** Sony DSC-S730 fotoğraf makinem ile, Alienware M17X bilgisayarımın fotoğrafını çektim ve dikkatlice inceleyin. Altındaki MousePad' da Dell tarafından hediye edilen bir eşya :D Şimdi siz bu resmi aramaya da başlarsınız :kop:Başka açılardan da çekebilirim. İsteğinize bağlı :D

GTX 580M'de en iyi Ekran kartı değildir. Şuan için en iyi performansa sahip ekran kartı GTX590'dır. Laptop modelini söylemeye gerek duymuyorum. Nerede teknoloji? :D

SilentOne

SilentOne

Üye
Alienware dünyanın en iyi oyun pc ve laptopunu üretir ve en saqlam pc dir dünyada

y n s c n

y n s c n

Üye
Ne mi anlıyorum? Galiba bir imla eksikliği var :P Bu durumu düzelttiğiniz için çok sağolun :D Ayrıca Alienware'ın Masaüstü ve Laptopları, eşit şekilde geliştirilen cihazlar ve Masaüstünde nasıl performans alıyorsanız, Laptopta'da öyle performans alırsınız. İşte Alienware budur xD

----------Eklendi @ 11:49:09 ---------- Yazıldı @ 11:47:49 ----------

Türkiye'de KDV olduğundan dolayı "Alienware"'ın tüm cihazları 5000 TL'nin üstünde seyreder. Fakat yurtdışından daha makul bir fiyatta almak mümkündür. Ben M17X Laptop'u E-Bay'den aldım ve Türkiye'dekine göre %20 daha ucuz. Fakat fiyatına göre hakkını veren bir cihazdır.

Doğrudur hocam babamınkini ve benimkini Dubaiden almıştık 1100 dolar gibi birşeydi 5 6 ay kullandım 1300 dolara Turkiyede satmıştım bilgisayarı

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Şu anlamsız tartışmaya bir son verin artık.

Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
bence de arkadaşlar ben Dell adındaki markanın diger markalar arasındaki yerini ögrenmek istedim. yani tartışmayın bişi varmış gibi

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Konu sahibinin isteği üzerine konu kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt