Bir Bakın Hele

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
Bir Bakın Hele
Ya artık deli olcam..3Gs.5.0.1 sürümüm var ve 2 1 buçuk yıl öncede redsnow la 5.0.1 jb yapmıştım...jb hakkında hiç bir bilgim yokken..sorunuma gelince...online uygulamalarda hep atıyor face wechat vb..face bağlantılı oyunlarda faceye bağlanırken..ilk zamanlar faceden atıyordu arada birdi ama şimdi 5 dkk açık kalsın batarya ısınıyor sonra pat uygulama kapanıyor..sırf yeniden jb yapmaya uğraşmim bu düzende devam edim istiyorum ne yapmamı önerirsiniz akıl akıldan üstündür derler...tşk şimdiden

- - - Eklendi - - -

??? acaba son sürümü yükleyip de bir süre jb siz mi kullansam...jb siz iphone da sanki boş bi telefon gibi geliyor....

resul060606

Üye
telefonda cok uygulama varsa yani arka planda calısan internet uygulamaları vs bellek kullanımını azaltır ve kapanır ios 6 dene suan ios6 kullanıyorum öle bir seye rastlamadım hic

Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
sadece face açıkken bile oluyor hep resping yaptıktan sonra açabiliyorum..ios 6 ya grçicem sanırım yakındır artık..tek derdin jb le uğraşmak şuanki tweak lerimi yedeklemek tşk cvp için

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
Bende şuan ios 6 kullanıyorum böyle bir sorun yok eniyisi sen cihazi ios 6 yap büyük ihtimal sorunun çözülecektir.

Kolay Gelsin.

Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
tşk arkadaşlar

Joker

Joker

Emekli Yönetici
:locked2:

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt