Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir bakarmısınız?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
türkoilker
Üye
Konu Sahibi
Bir bakarmısınız?
512 mb ram
256 mb ekran kartı
2.8 ghz
Bu sistemle P E S 2 0 0 9 hıghda oynayabilrmiyim ? ve Pes2009 onlıne oynanıyor mu ?
crazy_gokhan
Üye
zor oynarsın kardeşim high çözünürlüğünde sanırım seninki vga o yüzden ya normal yada low şeklinle oynarsın...Bu gibi yerlerde ekran kartında iş bitiyor bir de ram tabi...512 de düşük...
anl_tr
Emekli Yönetici
bence ram çok düşük tabi ekran kartıda
512 ekran kartı daha stabil olur bence...
Salih Baba™
Üye
ram ın yeterli değil dostum cok kasar
Doğuş Pertez
Admin
Oynarsın kardeşim ama oyunun zevkini çıkaramassın
casannova
Üye
aynı benim pc pc ne rem oynarsınama bu şekilde kasar
Marchegiani
Üye
Oyun kasar.Ve online oynanabiliyor.
EroL
Emekli Yönetici
yok bunla pes oynayamazsın kendine bi ram al yaa olmadı pahalı bişey değil o kadar, kaldırsada kasar oynadığından bişey anlaman sinir olursun. 2007 oynatır ama bi arkadaşımda aynı özellikler var ordan biliyom.
djserkan37
Üye
Pes Oynayamassın Oynasanda Çok Yavşa Hareket Eder Bende Aynı Sorunları Yaşıyorum Fakat GTA SAN ANDREAS Oynarken Oluyor Peste Olmuyor.
OGUZHAN432
Üye
bence kasar
rido59
Üye
arkadaş'm ekran ayarlarını minimun düzeye yani en az boyuta indirirsen belki verim alabilirsin . 800*600 misali gibi bi dene bakalım
Salihyet
Üye
Bu ekran kartı ile tadı çıkmaz, pesin son sürümü ram olarak fazla birşey istemiyor..1 gb ram 25 liraya al işportadan, onu da ekle oyna
Marchegiani
Üye
Yok be,Vatan Computer'de 2 GB ram 30 lira.Hem de Kingston.