Bir bakar mısınız arkadaşlar ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Bir bakar mısınız arkadaşlar ??
Arkadaşlar Temmuzda telefon alacağım ama şimdi elimdeki bu telefondan kurtulmam lazım ... Çünkü telefon işini garantiye almam lazım ( s2 veya n9 alacağım ) .. Sizce nasıl satmalıyım telefonu mu kaça satmalıyım..Ben 300 diyorum ama..Kısaca anlatayım siz fiyat söyleyin nasıl satmam gerektiğini felan ..

Garanti : Şubat ayına kadar..
Temizlik : Çiziksiz .. Sürekli jelatinde ve kılıfta kullanılmış.
Diğer : Kutusu vardır..Aksesuarları tamdır..Yanında 35 TL değerinde orijinal kapaklı deri kılıf var. + 4 gb hafıza kartı verceğim..

Fiyat belirlerseniz çok sevineceğim arkadaşlar..Şimdiden çok teşekkürler..

xPaSHax

xPaSHax

Üye
cihazın marka modelını yazmamıssın? lakin eger profılınde yazan samsung s5620 monte ise ciihazın sıfır fiyatı zaten 330 TL den baslıyor
bu cıhazı satsanız satsanız verıceklerı fıyat 120 tldir cunkı ıkıncı ellerı 180 e satılıyor ayrıca n9 da guzel telefon sg2 de guzel cıhaz ama sg2 daha önde bir cihazdır yada sg3 al okadar para verecegıne aradakı fıyat farkı 150 tl sg2 ıle sg3 tabı yurt dısı​

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
cihazın marka modelını yazmamıssın? lakin eger profılınde yazan samsung s5620 monte ise ciihazın sıfır fiyatı zaten 330 TL den baslıyor
bu cıhazı satsanız satsanız verıceklerı fıyat 120 tldir cunkı ıkıncı ellerı 180 e satılıyor ayrıca n9 da guzel telefon sg2 de guzel cıhaz ama sg2 daha önde bir cihazdır yada sg3 al okadar para verecegıne aradakı fıyat farkı 150 tl sg2 ıle sg3 tabı yurt dısı​
120 TL çok az ya..Babam bile 6300 ını 2 ay önce 120 ye sattı :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada cihaz Monte..

• Beğen
Tepkiler: htc123
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Arkadasin dedigi gibi telefonun sifir fiyati 330 tl ise satabilecegin masimum fiyat 150tl olur.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
1.Link

2. Link

3.Link

4. Link

5. link

Nasıl 330 TL fiyatı ben anlamış değilim ki ben Bimeks den aldım ...

• Beğen
Tepkiler: htc123
xPaSHax

xPaSHax

Üye
1.Link

2. Link

3.Link

4. Link

5. link

Nasıl 330 TL fiyatı ben anlamış değilim ki ben Bimeks den aldım ...
akakceye fiyat bakınız ortalama olarak soyledım ben genelde telefonculara gıtsenız yıne 330 ıle 350 arası alabılıyorsunuz

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Yok artık arkadasım.6300 120 Tl ye alınmaz.Sahsen en fazla 40 veririm.Mobteyide en fazla 250 dan satabilirsin

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Yok artık arkadasım.6300 120 Tl ye alınmaz.Sahsen en fazla 40 veririm.Mobteyide en fazla 250 dan satabilirsin
Doğru kardeş..Bugün gittim sordum telefoncu 225 dedi benimkine..

Yunkaai

Yunkaai

Üye
He bu arada telpanın fiyatlarına güvenmeyin beyler.Arkadaşımın 370 e aldığı telefon nasıl 559 oluyo anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...