Bir Bakabilirmsiiniz Telefondan anlayanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batybaba

Üye
    Konu Sahibi
Bir Bakabilirmsiiniz Telefondan anlayanlar
Telefonumu yeni sattım dün gezerken bi telefoncuda 6270 gördüm adam 190 dedi 180 ytl ye anlaştık acaba alsammı nelere dikkat etmem lazım alırken ayrıca adam kendim garanti veriyorum dedi 6 ay :)

sizce alayımmı ?:box:aman2::vur

HyCan

HyCan

Üye
n70 faLn aLsan daa ii oLr bnce ama fiyat diosan ii;)

fatal19ty

fatal19ty

Üye
fazlada fiatı 6233 alabilirsin 100 ytl vererek yani üstüne hem ii telde

batybaba

Üye
    Konu Sahibi
özellik olarak iyimi telefon ?

krall_37

Üye
tavsıye etmem ama sen bılrsın.

worldcild

Üye
böle java tabanlı düşünüosan paray kıy azıcık 6300 al bnce onlar cok güzel...yaklasık 320 lira falan

bbaarriissss

Üye
süpeeeeerrrrrrrrr:D:D:D:D:D:D:DD:

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
nasıl özellikte telefon istiyon ona göre bence kaydırmalı alma bunlar cok bozuluyo alacasan 6300-6233-6230i-k750i-w810-w700i-n70-n73-n72-3110-6120 bu tip telefonlar alabilirsin

TheDragonTR

Üye
Kendin Kulanma Amacini Bilirsen NOKİA nin Bütün TELEFONLari İşini Gorur Diye Düşünüyorum . Yeterki TELEFONDAN ne beklediğini biL ..

keremerson

keremerson

Üye
N70 al gitsin bence :yuru

Nazy

Nazy

Üye
Tevsiye Etmiyorum Kapağın arasına Toz Girince Kapağı açmak için 2 kişi gerekiyo :)

carandiru

carandiru

Üye
tavsiye ederim şahsen ben kullanıyorum zaten 2 hoparlorü oldugu için aldım mütiş ses çıkışı var temiz kullandıktan sonra hiç bi sorun yok ve( bu fiyata kaçırma) derim :oke:

hafrix

hafrix

Üye
vallah sevgili kardeşim fiyatına göre özellikli bir telefon ne istersen telefonda mevcut ama sen beyeniyorsan telefon temizse bence n 73 de alamaya gücün yoksa bence sen o telefonu kaçırma yani anlayacağın temizse o telefonu al en azında işine yarar .

ayhanx2000

Üye
o fiyata gayet makul bence

m_kirmizi

Üye
En ıyısı Onu Alacagına 100 Ytl Fazla Koy Başka Model Al Kankam Ok

huseyinn

Üye
Adamın garantisini ve neleri garanti kapsamına aldığını öğren. Eğer beğendiysen al

evoix

evoix

Üye
arkadaşım onu alasıya kadar git bi tane 6680 al dha iyi

ahabu

Üye
n70 diorum bende

BuRacK

BuRacK

Üye
bencede n70

burakbb

Üye
bence alacaksan nokıa n serısı ozellılle symbıyan ısletım sıstemlı telefon al bu java telefonlar bıktırıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt