bir avukat olarak fenerbakçenin küme düşme ihtimali!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
bir avukat olarak fenerbakçenin küme düşme ihtimali!!!!!!
fenerbahçe severlerine ve taraftarlarına haberim şudur ki;fenerbahçenin küme düşme ihtimali%60,şampiyonlar liginden çıkarılması ise %70.

• Beğen
Tepkiler: aldan

greenmile

greenmile

Üye
bir avukat olarak konun ne derece içindesiniz peki?

India

India

Üye
peki hocam aziz yıldırımın hapis cezası yeme olasılığı yüzde kaç

• Beğen
Tepkiler: Mertolozzi ve Tuba.Erva
Samsun55''

Samsun55''

Üye
Bir avukat olarak söylüyorum fenerbahçenin küme düştüğünü anca rüyanızda görürsünüz

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçeli arkadaşlar.kim olduğumu boş verin.ama olayın sonucunu gördüğünüzdede bakalım yalanlayacakmısınız.bu arada bir arkadaş aziz yıldırımıın ceza alma olasılığı kaç diyor.cevabım şudur ki;fenerbahçenin alacağı ceza aziz yıldırımın bırakın başkanlıktan çıkarıldığını 2 ila 10 yıl arasında bir hapis cezası alabilir.zaten fenerbahçenin küme düşme ihtimalini göz önünde bulundurarak aziz yıldırımın %100 ceza alması kesindir.saygılarımla

• Beğen
arslansem

arslansem

Üye
Ağzından bal damlıyor hocam :d: hadi hayırlısı :ehe

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçeli arkadaşlar.kim olduğumu boş verin.ama olayın sonucunu gördüğünüzdede bakalım yalanlayacakmısınız.bu arada bir arkadaş aziz yıldırımıın ceza alma olasılığı kaç diyor.cevabım şudur ki;fenerbahçenin alacağı ceza aziz yıldırımın bırakın başkanlıktan çıkarıldığını 2 ila 10 yıl arasında bir hapis cezası alabilir.zaten fenerbahçenin küme düşme ihtimalini göz önünde bulundurarak aziz yıldırımın %100 ceza alması kesindir.saygılarımla

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Konu mizah amaçlı açılmıştır diye de not belirtseydiniz keşke ... :kop::kop:
Bakalım daha neler duyacağız ...:D

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benden bu kadar.bu arada fenerbahçeli arkadaşlarımız kendi cevaplarıyla kendilerini bu kadar mutlu etmesinler.olaya diğer yanındada baksınlar.çünkü olayın diğer yanı,arka tarafınıza bakmak kadar yakın ve kolaydır.saygılarımla

• Beğen
cehili

cehili

Üye
Bakamazlar kardeşim nasıl baksınlar bakarlarsa Allah muhafaza intihara sürüklenirler. Bu Türkiye'de Fb'nin şike yapmadığını iddia eden bir taraftar kitlesi var oda Fb taraftarları :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Siz avukatsınız diyelim peki ...
Suçluyu ya da suçsuzu dinlemeden mi savunuyorsunuz ? Elinizde bir kanıt olmadan ne iddaa edebilirsiniz ?
Sizin avukatlık anlayışınız ve düşünceniz eğer bu şekildeyse ;

Kusura bakmayın sizin söylediklerinize sadece güleriz . :oke:

greenmile

greenmile

Üye
fenerbahçenin şike yaptığını iddaa edenler ya kanıtlayın mesela deyin ki aziz bizi para verip aldı diyin inanalım.

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
fenerbahçeli arkadaşlara sözüm budur ki;kendi cevaplarıyla kendilerini mutlu etmesinler.olaya bir de diğer yandan baksınlar.olaya kendilerini mutlu eden taraftan bakmasınlar.birde olayın arka tarafından baksınlar.bu olay kişinin arkasına bakması kadar kolaydır.

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
taraflardan kimin avukatınız merak ettim neye dayanarak böyle konuşuyorsunuz? Ne uefa ne tff ne yargı sonuca ulaşamamışken siz nasıl böyle bir kanıya vardınız anlamadım açıkcası.Bu ülkede hangi dava 1 günde sonuçlanmış bunu da görmedim sadece ifadeler alınıyor daha mahkeme bile olmadı

----------Eklendi @ 13:54:11 ---------- Yazıldı @ 13:51:25 ----------

rahat olun hiç bişey olmaz bu ligte fener olmasın başta digiturk isyan bayrağını açar ardından tff

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben galatasarayı tutuyorum.bu demek değildir fenerbahçenin küme düşmesini istediğim.bu verdiğim ihtimaller arkadaşlarımdan aldığım sonuçlardır.buna inanabilirsinizde inanmayabilirsinizde.ama bunu kessinlikle göz önünde bulundurmalısınız.ayrıca bir avukat nasihati olarak olaya diğer taraftan bakınki,kötü bir haber sonucu sizi çok üzebilir.saygılarımla:evet::evet:

• Beğen
fireman87

fireman87

Üye
taraflardan kimin avukatınız merak ettim neye dayanarak böyle konuşuyorsunuz? Ne uefa ne tff ne yargı sonuca ulaşamamışken siz nasıl böyle bir kanıya vardınız anlamadım açıkcası.Bu ülkede hangi dava 1 günde sonuçlanmış bunu da görmedim sadece ifadeler alınıyor daha mahkeme bile olmadı

----------Eklendi @ 13:54:11 ---------- Yazıldı @ 13:51:25 ----------

rahat olun hiç bişey olmaz bu ligte fener olmasın başta digiturk isyan bayrağını açar ardından tff

Dediklerin bana bir zamanki juventus'u anımsattı..

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben galatasarayı tutuyorum.bu demek değildir fenerbahçenin küme düşmesini istediğim.bu verdiğim ihtimaller arkadaşlarımdan aldığım sonuçlardır.buna inanabilirsinizde inanmayabilirsinizde.ama bunu kessinlikle göz önünde bulundurmalısınız.ayrıca bir avukat nasihati olarak olaya diğer taraftan bakınki,kötü bir haber sonucu sizi çok üzebilir.saygılarımla

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
öncelikle fenerbakçe değil fenerbahçe'dir.Avukatlık mevkiine gelmiş birinin daha özenli yazması gerekir:) Şampiyonlar liginden çıkarılıp çıkarılmamız yargının işi değil uefanın bileceği iştir.Bunu ne avukat ne hakim ne savcı bilemez hele ki yüzde hiç veremez :)

----------Eklendi @ 14:02:14 ---------- Yazıldı @ 14:00:06 ----------

Dediklerin bana bir zamanki juventus'u anımsattı..

biz italya değiliz orda berlisconi reşit olmayan kızlarla seks partisi de düzenliyor ikisi aynı şey değil:)

italya maçlarını sen şifresiz tv8 den izleyebiliyorsun mesela hangi avrupa kanalı bizim maçları z yayınlıyor.?Para dönüyor bu işte.Bu ligte fener olmasın digiturk bu lige bu paranın onda 1 ini verirse ben bişey bilmiyorum

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
Bunu ne avukat ne hakim ne savcı bilemez hele ki yüzde hiç veremez ..................yüzde hiç veremez.her şeye ama her şeye yüzde verebilirsin.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt