dürüstce
Üye
Bir annenin korkusu
Merhaba,
bir sorum olacakti, yardimci olursaniz cok sevinirim.
Benim 7 aylik, dünyalar tatlisi bir yigenim var. Ailemizin en minik üyesi
Haliyle onu cok seviyoruz hepimiz. Ablam zaman zaman "bana eger bir gün bir sey olursa cocugumu senin yetistirmeni isterim" demesi beni biraz korkutuyor acikcasi. Ablamin bunu neden söyledigini biliyorum. Yigenimi, eger bir gün ben de anne olursam, cocuklarimdan ayirmayacagimi, iyi bir egitimci oldugumu ve kardeslerimle ne kadar yakindan ilgilendigimi bildigindendir. Ben ama ablam bunu tekrarladikca tedirgin oluyorum. Beni en cok düsündüren konu: Allah korusun ama eger bir gün gerceken böyle bir sey yasarsak, ne olacagi? Sonucta yigeminin birde babasi var. Ablamin istedigini nasil yerine getirebilirim ki? Babasinin yigenime iyi bakmayacagini, alip babaannesinin yanina birakacagindan adim gibi eminim.
Ablamin bu korkulari her annede vardir kesin. Bu durumda ne yapmali?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkür ederim.
bir sorum olacakti, yardimci olursaniz cok sevinirim.
Benim 7 aylik, dünyalar tatlisi bir yigenim var. Ailemizin en minik üyesi
Haliyle onu cok seviyoruz hepimiz. Ablam zaman zaman "bana eger bir gün bir sey olursa cocugumu senin yetistirmeni isterim" demesi beni biraz korkutuyor acikcasi. Ablamin bunu neden söyledigini biliyorum. Yigenimi, eger bir gün ben de anne olursam, cocuklarimdan ayirmayacagimi, iyi bir egitimci oldugumu ve kardeslerimle ne kadar yakindan ilgilendigimi bildigindendir. Ben ama ablam bunu tekrarladikca tedirgin oluyorum. Beni en cok düsündüren konu: Allah korusun ama eger bir gün gerceken böyle bir sey yasarsak, ne olacagi? Sonucta yigeminin birde babasi var. Ablamin istedigini nasil yerine getirebilirim ki? Babasinin yigenime iyi bakmayacagini, alip babaannesinin yanina birakacagindan adim gibi eminim. Ablamin bu korkulari her annede vardir kesin. Bu durumda ne yapmali?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkür ederim.