Bir annenin korkusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dürüstce

Üye
    Konu Sahibi
Bir annenin korkusu
Merhaba,

bir sorum olacakti, yardimci olursaniz cok sevinirim.

Benim 7 aylik, dünyalar tatlisi bir yigenim var. Ailemizin en minik üyesi:) Haliyle onu cok seviyoruz hepimiz. Ablam zaman zaman "bana eger bir gün bir sey olursa cocugumu senin yetistirmeni isterim" demesi beni biraz korkutuyor acikcasi. Ablamin bunu neden söyledigini biliyorum. Yigenimi, eger bir gün ben de anne olursam, cocuklarimdan ayirmayacagimi, iyi bir egitimci oldugumu ve kardeslerimle ne kadar yakindan ilgilendigimi bildigindendir. Ben ama ablam bunu tekrarladikca tedirgin oluyorum. Beni en cok düsündüren konu: Allah korusun ama eger bir gün gerceken böyle bir sey yasarsak, ne olacagi? Sonucta yigeminin birde babasi var. Ablamin istedigini nasil yerine getirebilirim ki? Babasinin yigenime iyi bakmayacagini, alip babaannesinin yanina birakacagindan adim gibi eminim.

Ablamin bu korkulari her annede vardir kesin. Bu durumda ne yapmali?

Cevaplariniz icin simdiden tesekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Tuba

Tuba

Tuba

Üye
gerçekten zor bi durum.
ne diyeyim bilemiyorum ki...
dediğin gibi babası var onun da sana vereceğini sanmam...
Ama güzel düşünelim güzel olsun...Düşüncelerimiz hayatımızın yansımalarıdır...
Öyle bi durumda kalmazsın inş.

dürüstce

Üye
    Konu Sahibi
Cevabiniz icin tesekkür ederim. Haklisiniz güzel seyler düsünmek lazim. Ama bunlari düsünen ben degilim ve bir annenin araliksiz olarak cocugunu düsündügünden kendince olasilik bir durum icin cözüm üretiyor sanirim.

Tuba

Tuba

Üye
Cevabiniz icin tesekkür ederim. Haklisiniz güzel seyler düsünmek lazim. Ama bunlari düsünen ben degilim ve bir annenin araliksiz olarak cocugunu düsündügünden kendince olasilik bir durum icin cözüm üretiyor sanirim.

:) Yanlış anlattım galiba güzel düşünelim derken kastım size değildi...
Annenin tedirginlikleri normal olabilir neler yaşadığını duygularını bilmiyoruz...
Belkide kardeşinizle daha açık konuşup duygularını paylaşıp duyduğu tedirginliklerini öğrenip onu rahatlatmalısınız gibime geliyor...Belkide paylaşmışsınızdır bilmiyorum ama bunlar benim acizane düşüncelerim....
Tabiki bir anne için farklı bi durum söz konusu canından bi can ve onu geride bırakmak korkusu...
Annelik duygusu ....
Bilemiyorum gerçekten bunu o insanla konuşup bu düşüncelerin sebebinden emin olmak lazım...
Anneler hep ve benim de annem şöyle der :
Anne olunca anlarsınız...
Rabbim yeğeninizi analı babalı büyütsün...Yüzü hep gülsün...ömrü uzun olsun inşaallah...

dürüstce

Üye
    Konu Sahibi
Amin cok cok sag olun...Ben yanlis anlamisim özür dilerim. "Anne olursan anlarsin:)", her anne der bunu cok dogru. Yeni anne olanlarda "Annem bunu neden dedigini simdi anliyorum" der genel:).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...