Bir Anlık Sinir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tetova34

tetova34

Üye
    Konu Sahibi
Bir Anlık Sinir
Arkadaşlar Htc Desire S modeli sizden tavsiye almak istiyorum Bir anlık sinirle Duvara fırlattım ve gördüğünüz gibi hali bu sizce yaşarmı Yoksa çöpmü :( ???

*-king-*

*-king-*

Üye
garantisi var mı

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
yazık olmuş :off:

tetova34

tetova34

Üye
    Konu Sahibi
evet var ama nasıl diycem duvara attım tamir edebilirmisiniz sizce ne diyim ?

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
elimden uçtu duvara çarptı dersin artık :D en iyisi bu nasılsa akıllı telefoon. şaka bir yana bu teli ancak para verirsen yaptırırsın bence..

tetova34

tetova34

Üye
    Konu Sahibi
herhalde cok paraya yaparlar :( 1300 verdik kesin 400 500 isterler tamir için

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
arkadaşım bende nokia mı öyle fırlatmıştım. Sonra servise götürdüm elimden düştü dedim 2 ay kadar sonra yenisini verdiler. Gerçi o nokia idi ama bi dene bence.

serinaga

serinaga

Üye
Merdivenden düştü de ...

tetova34

tetova34

Üye
    Konu Sahibi
Sizce inanırlarmı kasa sı 5.milim kalın sactan yapılmış 4 kattan camdan düştü desem sizce en kötüsü garanti kullanıcı tarafından olursa bunu müşteri karsılar diyor.

hunkar159

hunkar159

Üye
hicbisey demene gerek yok arkadasim, htc cimri firma senden parasini alir, benimde basima geldi hd2 elimden düstü. ekran parcalandi allahtan sigortaliydi. sigorta sayeside cihazin garantisi devam etti, ama garanti önemli degil dersen tabi daha ucuza yaptirabilirsin

ulaş213

ulaş213

Üye
gönder garantiye şansını dene hatta müşteri hizmetlerinden biraz bastır mesela; nasıl telefon yapıyorsunuz bi düşürdüm ne hale geldi falan de

xxxrapidxxx

Üye
yazık olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt