Bir android caylagi olarak sorularim var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
programa gerek yok. Task managerdan kaldırabilirsin en azından ben de oyle...

---------- Eklendi @ 23:55:50 ---------- Yazıldı @ 23:55:18 ----------

Markette var. Ucretsiz.

Oldu oldu tamam kardes sagol sen anliyomusun hakkini helal kaf sokmustum kusura bakma ben askerden geleli 2 hafta oldu ama psikolojim duzelmedi birde son birsey kardes bu mesela nokiada sis dosyasini indiriyoduk uzerine tikliyorduk yukluyordu bun apk yi direk x ploreden tiklayinca yukluyomu marketten inenler oto kuruluyor ama obur turlu nasil olacak

---------- Eklendi @ 00:06:18 ---------- Yazıldı @ 00:05:29 ----------

Task manager da olması lazım uninstall secenegi. Juice defender ın ultimate olmasına dikkat edin.

Ok sagol

FeC!

FeC!

Üye
Herhangi bir programa gerek yok direk tıkla apk ya acar kurar. Sorun degil kardes. :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Butun sorunlar cozyldu hakkinizi helal edin fec kardes sende sagol kusura bakma

FeC!

FeC!

Üye
Nema problema helal olsun iyi geceler... :)

place3461

place3461

Üye
bu android işletim sisteminin bence en saçma durumudur programın arka fonda sürekli çalışması...bu nedenle arka fonda çalışan pek program yüklemiyor

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bu android işletim sisteminin bence en saçma durumudur programın arka fonda sürekli çalışması...bu nedenle arka fonda çalışan pek program yüklemiyor

Evet kardes ama artulari eksilerini gormezden getirtiyor

HaqperesT

HaqperesT

Üye

buna multitasking diyorlar
yeni gecenlerin zorlandıkları nokta. hakimiyet kurunca problem olmaktan cıkar bu durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...