>Pessimistic.
Üye
Bir android caylagi olarak sorularim var
Beyler gecen gun nokia n8imi bir optimus white p970 ile takasladim sudan cikmis balik gibiyim sorularim sunlar
..uygulamalarin hepsi acik kaliyor 512mb ramden bana kalan 250mb advanced task manager yukledim ama nafile kapatiyorum sanki benle yarisiyormus gibi 10tane uygulama yine listeye geliyor kullanilan ram 200mb oluyor delirdim bu sarj suresinede yansiyor napacam
..sarj uzatma konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum
..telefonun yaninda g tusu var anlayamadim yardim bekliyorum
..surekli 3g ve edge arasinda gecis yapiyor sadece 3g secenegini bulamadim
o kadar androidi oneren kisidwn bir tecrube cikar yardim ederse sevinirim bu aralar millete cok satastim banlansamda aiz yazin ben girer okurum sagolun simdiden
..uygulamalarin hepsi acik kaliyor 512mb ramden bana kalan 250mb advanced task manager yukledim ama nafile kapatiyorum sanki benle yarisiyormus gibi 10tane uygulama yine listeye geliyor kullanilan ram 200mb oluyor delirdim bu sarj suresinede yansiyor napacam
..sarj uzatma konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum
..telefonun yaninda g tusu var anlayamadim yardim bekliyorum
..surekli 3g ve edge arasinda gecis yapiyor sadece 3g secenegini bulamadim
o kadar androidi oneren kisidwn bir tecrube cikar yardim ederse sevinirim bu aralar millete cok satastim banlansamda aiz yazin ben girer okurum sagolun simdiden

Bu arada adam doğruyu söyledi sana sen adamı bilmemekle suçladın haberin olsun dostum