biostan başlangıçta dvd yi seçme nasıl

Sponsorlu Bağlantılar

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
    Konu Sahibi
biostan başlangıçta dvd yi seçme nasıl
laptop uma format atıcam fakat biostan başlangıçta DVD yi şeçmeyi bulmadım

bios=InsydeH20 Rev. 3.7

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
advanced bios features den first boot device yi cd rom yap f10 y enter .

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Secure bootu kapatmalisin once

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Evet, secenekler kendiliginden cikar zaten. Bu arada bilgisayar yeni sanirim? Cunku yeni win 8 li bilgusayarlarda secure boot oluyor

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
    Konu Sahibi
Evet, secenekler kendiliginden cikar zaten. Bu arada bilgisayar yeni sanirim? Cunku yeni win 8 li bilgusayarlarda secure boot oluyor

ewt 3 ay oldu alalı secur boot status un üstüne gelemiyorum secure boot u disable yaptım DVD yi takıp yeniden başlattım olmadı DVD yi görmedi

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Gecen arkadasda yeni bilgisayar almisti onda secure bootu kapatip win 7 yuklemistim ama aklimda kalmadi pek nasil yaptigimiz, evde bir tane babamin yeni bilgisayari var ama ben su an izmirdeyim bu yuzden bakamayacagim ama internette secure bootu kapatmak yazarsan bir seyler cikar diye dusunuyorum

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
senin biosun phoenix bios muş o yüzden o seçenek yok. Şimdi yukarıda boot sekmesine gelip boot mode yi cd rom olarak değiştirebilir misin

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
    Konu Sahibi
senin biosun phoenix bios muş o yüzden o seçenek yok. Şimdi yukarıda boot sekmesine gelip boot mode yi cd rom olarak değiştirebilir misin

Gecen arkadasda yeni bilgisayar almisti onda secure bootu kapatip win 7 yuklemistim ama aklimda kalmadi pek nasil yaptigimiz, evde bir tane babamin yeni bilgisayari var ama ben su an izmirdeyim bu yuzden bakamayacagim ama internette secure bootu kapatmak yazarsan bir seyler cikar diye dusunuyorum

ikinizede teşşürler format attım fakat 3 resimde EFI yazanyerin altında Windows bot manager (..............) felan yazan yerde yok sadece EFI networklar var bunu nasıl düzelte bilirim bide w,n8 sinle lang.orjinal anahtarını almıştım yüklerken yazdım olmadı şimdi nasıl orjinalleştirircem

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Maalesef ona biz yardim etmiyoruz, forum geregince yasak

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef ona biz yardim etmiyoruz, forum geregince yasak

peki 3 resimde EFI yazan yerin altında Windows bot manager (..............) felan yazan yerde yok sadece EFI networklar var bunu nasıl düzelte bilirim

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Bios guncelleyerek cozulebilir ama bu ise girismeni pek istemem, sonuc husran ile bitebilir.[/COOR]

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
biosu güncellemeyi düşüneceksen bu işi iyice öğrenmelisin. En ufak hatada anakartın elinde kalır .

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
insyde biosta boot yeri yok.
açılırken F12 ye bas. boot yer ayrı geliyor.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Arkadaşlar bilgisayara göre değişiyor, bilgisayar başlangıcında F8 e basarak DWD yi seçin.

- - - Eklendi - - -

sen bilgisayar başlangıcında tüm F tuşlarına çök :D