Biohazard N97 c60v40 Portted By Gabriel(TR-ENG)

Sponsorlu Bağlantılar

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
c6 portlarda vfm verici çalışmamaktadır

KELGER

KELGER

Üye
beş para etmez bu fw bir gün kullanamadım çok eksiği var vuclipten video bile izleyemedim

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
beş para etmez bu fw bir gün kullanamadım çok eksiği var vuclipten video bile izleyemedim

birader o kadar boş boğazlık yapacağına sen kendin yapta biz kulanalım Daha telefon bile kulanmasını bilmiyorsun

hani derler ya (insanlar Ekmeği Tok yerse Doyarlar Diye sen onlardansın) sen en iyisi orjinal portunu at Kendine onu kullan gerek bile yok bunlara Daha tşk etmesini bile bilmiyorsun

Ayrıca Klavyede Tuş sorunu Yok orjinaldede öyle

KELGER

KELGER

Üye
kardeş yukardaki yazıdan telefon kullanamadığımı nasıl çıkardın anlamadım.
1- en büyük sorunu fm verici
2- Qt kurarken hatalar veriyor
3-Acaba dedim vuclip temi sorun var hemen eski fw mi yükledim sorun senin fw de imiş.video izleyemiyordum
4- demişsinizki web browseri daha hızlı neresi hızlı bende 3 saniyede açılan google seninkinde 7 saniyede açılıyor.
5-telefon usb depolamada bağlı iken inetrnete giremiyor.
daha da var ama şu an aklıma gelmedi çünkü hemen eski fw mi geri kurdum:dry:

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
1: Fm verici C6 portlarda çalışmaz
2.QT kurarken senden qt eksik der ama progrmaı açar
3. Tüm videolar rahat aılıyor
4.Web Browser ben yapmadım Ayrıca hızlı şekilde açılıyor netten kaynaklanıyor olabilir
4.Telefon usb de bağlı iken her gereken i yapıyor
5. Sen Bu modu kullanma
6.Git orjinalı yükle bence seninle konuştukça uykum geliyor |-):off:

KELGER

KELGER

Üye
neden orjinali kullanayım ki benim kral gibi 0 sorun bir fw 'm var zaten.

ya adam bir yerde hata verir hiç olmasa bıktım bu sıfır sorun dan:d:

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
neden orjinali kullanayım ki benim kral gibi 0 sorun bir fw 'm var zaten.

ya adam bir yerde hata veriri hiç olmasa bıktım bu sıfır sorun dan:d:

konuya girersen eğer çalışmazsa " kardeş çalışmıyor böyle hatalar veriyor dersin"

Ama sende o anlayış nerde sen daha telefon kulanmasını bilmiyorsun bırak telefonu daha yazmasını bile bilmiyorsun

Bundan sonra konulara yorum yazarak aktarma kendi fw ni kendin yap kullan gelip hava atmana gerek yok başkalarının fwlerinide kötüye kullanma Bilip bilmeden sallama

KELGER

KELGER

Üye
kardeş her konuda haklısın ama şu telefon kullanmasını bilmiyorsun kelimesinde sana katılmıyorum.Neye dayanarak bu yorumu çıkardın? :hmmm

OzGuRKnowN

Üye
Ben ilk Çıktığından beri kullanıyorum. Fm Verici Harici Gerçekten Hızlı ve Güzel. Bir sıkıntı göremedim..

r0ts

Üye
oldugu gibi kuruyorz degl mi navifirmden indirdigimiz dosyalarla bi işlem yok ?

nasu

nasu

Üye
ramı temizlendikten sonra bile 36 mı oluyo kardeş çok düşük değilmi ya 50 felan olsaydı bari:hmmm

cos54

cos54

Üye
kardeş yükledim ama bi kaç isteğim olcak güzel fw ama N97 black klavye symboller çalışmıyo misal "=" yapıyorum "!" veriyo. bunun içinde yaparsan sevinirim... Bide kardeş Ram Düşük 50 mb felan olsaydı @nasu kardeşin dediği gibi...

Sende bu ışığı gördüm :D yapasrın sen:D

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
n97 klavyesi orjinaldade öyle eğer .?= kulanılmasını istiyorsan telefonu eng çevir

Ayrıca rami Programlardan kaynaklanıyor olabilir

cos54

cos54

Üye
n97 klavyesi orjinaldade öyle eğer .?= kulanılmasını istiyorsan telefonu eng çevir

Ayrıca rami Programlardan kaynaklanıyor olabilir
,bendeki black ve türkçe karakterlerinde olmasını istiyorum ben :ah

sanane1438

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim orjianl n97 türkçesindede öyle diyorum Değiştirmek için Ecom ile oynamamız lazım buda çok kafa alır Ecom karıştırmak istemem

KELGER

KELGER

Üye
kardeş madem başka telefonunun yazlımını yükleyebiliyorlar keşke n8 yazılımını yükleselerdi bunun yerine hemde n8 de fm verici olduğu için o sorunda olmazdı.

cos54

cos54

Üye
kardeş kamerayı açmak istedğimde kamera kızağını çekiyorum ama xPress müziklerde olduğu gibi sekme iniyor aşağıya?

KELGER

KELGER

Üye
arkadaşlar bırakın 5800 ı 97 yi falan filanı hatta n8 i çünkü android manyak bir gün kullan birdaha eline nokia almazsın.
Ben abdroide geçtim htc wildfire s aldım. skyfire adobe flash ram 500mb işlemci 600 telefonu 400 e aldım.çoklu dokunmatik.herşey mükemmel .parası olan bir dakika düşünmesin
artık nokia ile işim olmaz.(h)

blue1910

blue1910

Üye
Yeni yükledim Fm verici sorunu hariç Süper ve boş bellek 36 MB değil 49 MB ve çok güzel baya sevdim şu anda hiç bir sorunu yok ne ısınma ne kilitlenme :D :D ellerine sağlık ;)

Üst Alt