IVI-Elia
Üye
-
Konu Sahibi
-
MicroSoft'a Geri Bildirim Gondermek Lazim
Daha öncelerde Microsoft Türkiye ye konuyla ilgili mail atmıştım.
sizler de bu konudaki çalışmaları hızlandırmak içinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızformu doldurup taleplerinizi iletebilirsiniz. Talep ne kadar çok olursa o kadar çok dikkat çeker.
abi bende bing masaüstü olarak açılıyor mobil yapamadım.nasıl yapabilriz bi bilgin varmı bu konuda?
abi googleı napaılım o sadece web sayfası.Onu tarayıcıdan da gireriz.Bence Türkiye destekli bing uyg. Google'dan daha iyi olur.arama tuşuna basınca google da seçilebiliyor sadece bing ve yandex e bağlı değiliz
abi googleı napaılım o sadece web sayfası.Onu tarayıcıdan da gireriz.Bence Türkiye destekli bing uyg. Google'dan daha iyi olur.
arama tuşuna basınca google da seçilebiliyor sadece bing ve yandex e bağlı değiliz
Portico güncellemesinden sonra
Abi Microsoft'a hem mail attım hem de geribildirim yaptım.Sen yazdıysan eğer ing. versiyonunu konuya yaz herkes geribildirim yapsın.Bu arada hem Türkiye hem de ABD sitesine yapın...Ben birazını çevirdim kendim ama şimdi sen daha iyi çevirirsin..Özellikle arama tuşuna basınca QR kod okuma işi çok lazım oluyor.
Onun gelmesi kesinlikle lazım.
Geri bildirimi şuradan yapabilirsiniz.
WP'nin ABD sitesinin linki. (Daha çabuk sonuç verebilir)
Tabi talebinizi de ingilizce belirtmeniz lazım doğal olarak.
Eğer ingilizce bilmiyorsanız Türkiye sitesinden de yapabilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Altta "Feedback" yazan bir yer göreceksiniz.
Oradan yapabilirsiniz.
Abi Microsoft'a hem mail attım hem de geribildirim yaptım.Sen yazdıysan eğer ing. versiyonunu konuya yaz herkes geribildirim yapsın.Bu arada hem Türkiye hem de ABD sitesine yapın...Ben birazını çevirdim kendim ama şimdi sen daha iyi çevirirsin..Özellikle arama tuşuna basınca QR kod okuma işi çok lazım oluyor.
Onun gelmesi kesinlikle lazım.
Geri bildirimi şuradan yapabilirsiniz.
WP'nin ABD sitesinin linki. (Daha çabuk sonuç verebilir)
Tabi talebinizi de ingilizce belirtmeniz lazım doğal olarak.
Eğer ingilizce bilmiyorsanız Türkiye sitesinden de yapabilirsiniz.
Altta "Feedback" yazan bir yer göreceksiniz.
Oradan yapabilirsiniz.
ben güncelledimde eski hali daha güzeldi bence
Eski halinde de varsayılan arama sağlayıcısı olarak google'ı seçebiliyor muyduk?
Hatırladığım kadarıyla seçilmiyordu o yüzden portico'dan sonra dedim.Portico'yu neden beğenmediniz?
tarayıcı ayarlarından mobil görünüme geçmen gerekiyor.
ee zaten bende o şekilde abi ama hala masaüstü görünümü var
ben güncelledimde eski hali daha güzeldi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?