Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BİMin Açılımı İçin ''Birleşik İslami Mağazalar'' Diye Bir Geyik Dönüyor Sizce Doğru Mu Bu ?
cüneyt zapsunundu hani başbakan yardımcısı olan neyse tabi o da cemaate yakın bir isim sonra a101 açtı bim i satarak onuda sattı en son for you yu açmıştı ee biraz garip bir olay fındık ülkesine fındık ithal eden bir adam artık siz düşünün bu ara siz ZAMAN gazetesini terstden okuyun
doğrudur kendi abileriden biri öyle söylemişti bana ki şu ışık evi nur evi denilen abi evlerinde fazlasıyla kaldım aynı zamanda ZAMAN gazetesine gezi yaptık ee kamoyuna öyle denilecek tabi ki ne dicekler
minoo
Üye
Ben de öyle duymuştum ama ne derece doğrudur bilemem.
doğrudur kendi abileriden biri öyle söylemişti bana ki şu ışık evi nur evi denilen abi evlerinde fazlasıyla kaldım aynı zamanda ZAMAN gazetesine gezi yaptık ee kamoyuna öyle denilecek tabi ki ne dicekler
Perakende sektörünün öncü kuruluşlarından olan şirketin marka adı BİM�dir. Şirketin resmi ticari ünvanı BİM yani Birleşik Mağazalar A.Ş.�dir. (