bimden lg optimus alanların görüşleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ocean258

Ocean258

Üye
aynen bende 16 eylulde oldugunu duydum bıraz daha beklemen gerekıo galıba bımden alanları aramızda gormek ıcın :))

Burak

Üye
    Konu Sahibi
evet. Az kaldı ama.

technoshark

technoshark

Üye
Şimdi bu Optimus Me yarın çıkıyor , Burak sen almak mı isityorsun yoksa sadece sormak içinmiydi kardeşim ? eğer tanıdığın felan var ise bende almak istiyorumda :S

Ocean258

Ocean258

Üye
valla alın bence pısman olmayacaksınız.. android 2.2 froyo yuklu ekran kalıtesı,şarj suresı ve wifi hızı bu kadar ıyı olan bı telefonu bu fıyata baska bı yerde bulabılecegınızı hıc sanmıyorum.. fıyatına gore en ıyı smartphone'lardan bırısı bence.. yarın cıkıomus alan arkadaslar olursa onlarında yorumlarını gormek ısterım..

ZBoNuR

ZBoNuR

Üye
telefonu aldım şu an elimde gerçekten Çok güzel, 2 tane gelmiş bizim bime birini kaptım hemen

• Beğen
Tepkiler: Masha ve technoshark
technoshark

technoshark

Üye
@ZBoNuR dostum mesaj atamadım buradan yazayım istedim....

dosyayı upload ettim, eğerki çalışır ise sende bana bilgi verirsen sevinirim
Konu açarım bununla alakalı
diğer optimus me alan yada almak isteyen arkadaşlara bu uygulama sayesinde radyolarının var olduklarını söyleriz ;)

buket2

buket2

Üye
telefonu aldım şu an elimde gerçekten Çok güzel, 2 tane gelmiş bizim bime birini kaptım hemen

hayırlı olsun arkadaşım optimus me :))))) bu arada 2-3 adet mi geliyormuş? çok az ama herkes bu kadar heyecanla beklerken

technoshark

technoshark

Üye
hayırlı olsun arkadaşım optimus me :))))) bu arada 2-3 adet mi geliyormuş? çok az ama herkes bu kadar heyecanla beklerken

aynen ya, bende bir keresinde traş makinası için sıraya girmiştim az ürün gelmişti.. kötü oluyor cidden ama 2-3 tanede çok saçma olmuş (: en fazla onlara gelmiş hee :D
ALLAH'tan ki almış :D

Şimdi arkadaş uygulamayı test etsin olursa bende bir konu patlatayım (:

Masha

Masha

Üye
Hayırlı olsun Optimus ME'n :)
Fiyat olarak alabileceğin en iyi smartphone aldın.

ZBoNuR

ZBoNuR

Üye
teşekkür ederim arkadaşlar anroid olarak ilk telefonum çok güzel geliyor bana müthiş :D

Ocean258

Ocean258

Üye
:)) Android 2.2 froyo ıle tanıstın.. tamam artıkkk bı daha bırakamzsın hocam android'i ıyı bı tercıh yaptın bence ve fiyatına bakıldıgında en ıyı smartphone'u aldın zamanla kendınde anlacaksın bunu şarj süresinden tutta wifi hızındakı kalıtesıne kadar gule gule kullan.

mifer600

Üye
Ben aldım beyler ilk günden.Kaldıysa eğer, zaten telefon alacaktım diyen varsa gitsin alsın.Ben daha hiç bir sorunla karşılaşmadım.Telefonun yanında her şeyi veriyorlar; hafıza kartı, üç kapak, kulaklık falan filan...Bence iyi bir kampanya.Gidin alın!

maymuncuk21

maymuncuk21

Üye
ya beyler optımus me yı daha once kullananlar ben faceye gırdıgımde paketımdem altta otamatıkmen google ve markette acılıyo ve onlar kontor yıyo bu acılmayı nasıl engellerım engellıyemedıgım ıcın kontorle gırısı kapadım bı yardım edın

Burak

Üye
    Konu Sahibi
telefonu alan arkadaşlar yorumlar için teşekkürler :)

Larismus

Larismus

Üye
şikayet görmedm hiç :D

Burak

Üye
    Konu Sahibi
bakalım daha herkes yeni aldı, biraz kullansınlar o zaman belli olur herşey.

yns431

Üye
arkadaşlar bende dün bimden aldm.beni şarşrtan olay 1 günde keçiörende bittiğini sölemelerydi.ama araştrdm varmış:)bazı arkadaşlar flaşı yok yok ekranı güzel değil yaa arkadaşlar geçin bunu ya. nokıa nın birsürü telefonu var bu telefona göre hiç bir özelliği olmayan örneğğiin 7230 kayar kapak telefon sadece 3.2 kamerası war bu kadar .. telefon piyasada 380 tl ye e kadar satılıyo..lg p350 de ise wifi adnroid bunlar zaten 299 tl ye yetiyoda artıyo bile bide bu telefon piyasada vatan pc de 435 tl ye kadar satılıyo YANİ ARKADAŞLAR BU TELEFONU ALMAK İÇİN ÇOK NEDEN WAR:) bim e teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: ZBoNuR
serinaga

serinaga

Üye
YAW her tarafım tel doldu, almayı çok isterdim ama biraz abartmış olurum :) Bu nedenle almadım, ama alan arkadaşlara HAYIRLI olsun derim, bence de almaya değer bir tel fiyatına göre ...

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar başka kimler aldı bu telefonu :naughty:

technoshark

technoshark

Üye
@Burak Sen aldın mı kardeşim optimus me yi ?

• Beğen
Tepkiler: Burak
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt