O kadar abartılmaz heralde sıraya girme falan Optimus Me gerçekten fiyatına göre çok iyi smartphone. Android 2.2 Froyo olması cabası. Uygulamalar ve oyunlar ücresiz en azından.
Ahmet bence sen sipariş et tanıdık biri varsa BİM'de
O kadar abartılmaz heralde sıraya girme falan Optimus Me gerçekten fiyatına göre çok iyi smartphone. Android 2.2 Froyo olması cabası. Uygulamalar ve oyunlar ücresiz en azından.
Ahmet bence sen sipariş et tanıdık biri varsa BİM'de
bim güvencesi var istediğin gibi gidiyon ben beğenmedim diyon şak iade alıyolar ama fatura fiş lazım bozulursada gene aynı şekilde bime güvenebilirsiiniz
fiyat 299 tl olacakmış ayın 16.sından sonra satıştaymış. sabah benimde aklıma geldi optimus me alanların görüşleri diye başlık açmak...iyi oldu bu bakalım ilk görüşler nasıl olacak
valla ben bımden falan almadım ama 3 ay kullandım.. Ekran kalıtesı ve parlaklıgı,tasarımı,şarj süresi ve wifi hızı cok ıyıdır o telefonun.. optımus black almak ıcın satmıstım.. tavsıye ederım hocam fıyatına gore en ıyı smartphone'lardan bırısı pıyasdakı. android 2.2 froyo sayesnde uygulama ve oyundada sıkıntın olmaz
Optimus Me, Google'ın işletim sistemi Android 2.2 Froyo olması oyun ve uygulamaların ücretsiz indirilmesini sağlıyor. Peki bir soru sorucam. Youtube izleyebiliyormuyduk bu smartphone'da ?
youtube uygulaması bile var google marketten, ordan download ederek youtubeyı ızleyebılırsınız aynı zamanda kendi sitesindende izleyebilirisiniz. Aslında bimdeki bu kampanyayı kaçırmamam lazım ya (: bir tanıdık olsada alsam. :S