Invoke Üye İbrahimTR' Alıntı: sabahtan ptt 14lük hat aldım. Dakikalarda saniye bazında kesinti oluyormuş ki bu güzelmiş. İnternette memnun kalırsam pttcele devam. Şimdi baktığın zaman 1gb net fiyatına konuşma, sms ve sınırsız net vermesi gùzel. Ama insaallah pişman ettirmez Genişletmek için tıkla ... Bimcell'i mi taşıdın ayrı hat mı aldın?
İbrahimTR' Alıntı: sabahtan ptt 14lük hat aldım. Dakikalarda saniye bazında kesinti oluyormuş ki bu güzelmiş. İnternette memnun kalırsam pttcele devam. Şimdi baktığın zaman 1gb net fiyatına konuşma, sms ve sınırsız net vermesi gùzel. Ama insaallah pişman ettirmez Genişletmek için tıkla ... Bimcell'i mi taşıdın ayrı hat mı aldın?
İbrahimTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Bimcell'i mi taşıdın ayrı hat mı aldın? Genişletmek için tıkla ... yeni hat aldım. Bimceli duruma göre iptal edebilirim rahmetli babamın adına hat
-qarapapaq-' Alıntı: Bimcell'i mi taşıdın ayrı hat mı aldın? Genişletmek için tıkla ... yeni hat aldım. Bimceli duruma göre iptal edebilirim rahmetli babamın adına hat
Invoke Üye İbrahimTR' Alıntı: yeni hat aldım. Bimceli duruma göre iptal edebilirim rahmetli babamın adına hat Genişletmek için tıkla ... Bimcelli 3ay sonra mı taşıtabiliyoruz yoksa 3ay içinde mi? Ben alalı 2-3 hafta oldu şuan geri dönebilir miyim mesela?
İbrahimTR' Alıntı: yeni hat aldım. Bimceli duruma göre iptal edebilirim rahmetli babamın adına hat Genişletmek için tıkla ... Bimcelli 3ay sonra mı taşıtabiliyoruz yoksa 3ay içinde mi? Ben alalı 2-3 hafta oldu şuan geri dönebilir miyim mesela?
Invoke Üye İbrahimTR' Alıntı: yeni hat alımları 3 ay sonra taşıma oluyo Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.
Rizeeee Üye -qarapapaq-' Alıntı: Kişiye göre değişir, pttcellin interneti avantajlı diye biliyorum; ama 6saniyesi 1 kuruş olayı tam benim ihtiyacımı karşılayan şey, yani bimcell Genişletmek için tıkla ... İyi çekse bide
-qarapapaq-' Alıntı: Kişiye göre değişir, pttcellin interneti avantajlı diye biliyorum; ama 6saniyesi 1 kuruş olayı tam benim ihtiyacımı karşılayan şey, yani bimcell Genişletmek için tıkla ... İyi çekse bide
Davut420042 Üye Catty' Alıntı: Turkcell'den şaşmam. Avea şehrin göbeğinde çekmiyor. ( İzmir'de ) Genişletmek için tıkla ... Bencede
Catty' Alıntı: Turkcell'den şaşmam. Avea şehrin göbeğinde çekmiyor. ( İzmir'de ) Genişletmek için tıkla ... Bencede