phasan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Herkesın kullanımı farklı
istanbul ümraniyede binanın bodrum katında 3g internete bile giriyorumon numara hat. saniye bazlı kesiyor. diğerleriyle attıgın bir sms fiyatıyla 4 sms atılıyor 3lü paketi 19 tl 250 dk 5000 sms h.yöne 500 mb net işimi fazlasıyla görüyorTurkcell'den şaşmam. Avea şehrin göbeğinde çekmiyor. ( İzmir'de )
cok doğruyerin dibinde bile cekiyor o cekmeyen hatlar eskilerde kaldı türkcell adını kullanıyor milleti kazıklıyor. Basit bi örnek bimcell de mesaj ceksen 10 kuruş digerlerinde 40-45 kurus illa paket önemli ise bundada paket var sms konusma
nesi daha iyi söyler misin? ben baktım net paket aynı konuşma süreli sms aynı fiyata daha az. aksine bimcellden kötü artısını göremedim benptt bimden daha iyi bende zaten bimi taşıdım ptt yebim ucuz konuşturmaya odaklanmış internete de el atmalı ki abone sayısını katlasın pttcelli örnek almalı
o dedigin faturalı bana faturasız lazım nasıl olacak. Ayrıca pttcel 5 dakika ister konuş ister konuşma 30 krş gider üstelik 20 tl üzeri yüklemeye 1 ay gecerli. Bimcellde 6 sn 1 kuruş ve kışıtlama yok. Benim gibi kısa görüşmeler yapan için en iyisi Bimcell. O sınırsız interneti de vodafonedan biliyoruz 5 para etmediğiniİnternet sınırsız bimcellde sınırsız internet yokAyrıyetten bimcellde dakikası 10 kuruş 200dk 20 liraya geliyor pttcell 14tl ye sana 200dk 250sms ve 128kbps sınırsız internet veriyor bimcell bi halta yaramaz
evet 5 para etmez 30gb kullandım hızım hala 10 megabitlerdeo dedigin faturalı bana faturasız lazım nasıl olacak. Ayrıca pttcel 5 dakika ister konuş ister konuşma 30 krş gider üstelik 20 tl üzeri yüklemeye 1 ay gecerli. Bimcellde 6 sn 1 kuruş ve kışıtlama yok. Benim gibi kısa görüşmeler yapan için en iyisi Bimcell. O sınırsız interneti de vodafonedan biliyoruz 5 para etmediğini
evet 5 para etmez 30gb kullandım hızım hala 10 megabitlerde
10megabit mi? pttcel?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?