Bimcell satımaya başladı

Sponsorlu Bağlantılar

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
    Konu Sahibi
Ben geçtim. 2 gün sonra açılıyor
menun kalırsan söle

---------- Eklendi @ 17:58:29 ---------- Yazıldı @ 17:55:16 ----------

Kamera şakası gibi bu haberi ilk okuduğumda bir ispanyol arkadaşım ile bir yerde oturmuş sohbet ediyorduk bende dahil gülmekten kriz geçirdik para kazanacağım diye bu marketçilerin yapmayacağı şey yok ama işin sonunu düşünen yok yabancılar bir tarafları ile gülüyor kimsenin umrunda değil herkes kendi cebinin derdine düşmüş bakalım bu aç gözlüler gelecekte marketlerde daha neler satıp bu milleti rezil edecek.

ne alakası var.siz alışmıssınız yabancılara para kazandırmaya biraz da kendi memleketinize faydanız olsun.bi tarafılya gülmüşlerde sende dahil olmuşssunda... işte senin gibileri destek vereceğine böle gülünce yabancılarda bi taraflarıyla sana destek olurlar :)

• Beğen
Tepkiler: bluemai

bluemai

bluemai

Üye
yakında hepiniz bimcell e geçmek için sıraya girmezseniz ben de bu foruma adımımı atmam..

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye

menun kalırsan söle

---------- Eklendi @ 17:58:29 ---------- Yazıldı @ 17:55:16 ----------

ne alakası var.siz alışmıssınız yabancılara para kazandırmaya biraz da kendi memleketinize faydanız olsun.bi tarafılya gülmüşlerde sende dahil olmuşssunda... işte senin gibileri destek vereceğine böle gülünce yabancılarda bi taraflarıyla sana destek olurlar :)

Ömrümde çok bilgisiz,okuduğunu anlamayan ve bilgisiz yazıp konuşan gördüm ama siz bunu bir aşama daha ileri götürmüşsünüz helal olsun.
Yabancılar dediğiniz türk operatörlerinden avea nın %51'i devletimizin turkcell'in ise %70'in den fazlası türk onuda geçtim senin bimcell'in hangi operatörün altyapısını kullanıyor konuyu iyi oku sen ve senin kafandaki insanlar oldukça bütün dünya bu saçmalıklara bir tarafı ile güler elalem uzaya giderken sen ve senin kafandakiler yeni teknolojiler üreteceğine başkasının sırtından milletin kanını emer.
Ayrıca git biraz araştır bakalım bim'in hise dağılımı nasıl kimlerin elinde.

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
    Konu Sahibi
Ömrümde çok bilgisiz,okuduğunu anlamayan ve bilgisiz yazıp konuşan gördüm ama siz bunu bir aşama daha ileri götürmüşsünüz helal olsun.
Yabancılar dediğiniz türk operatörlerinden avea nın %51'i devletimizin turkcell'in ise %70'in den fazlası türk onuda geçtim senin bimcell'in hangi operatörün altyapısını kullanıyor konuyu iyi oku sen ve senin kafandaki insanlar oldukça bütün dünya bu saçmalıklara bir tarafı ile güler elalem uzaya giderken sen ve senin kafandakiler yeni teknolojiler üreteceğine başkasının sırtından milletin kanını emer.
Ayrıca git biraz araştır bakalım bim'in hise dağılımı nasıl kimlerin elinde.

adamlar sıfırdan işe girmiş.tabikide birilerinin alt yapısnı kullanacaklar.turkcelle laf atan yok zaten ama herkeste biliyorki çoğunluk vodafone ve avea kullanıyor.bide yok bu kadar hisse yok şu kadar hisse...varsa kanıtın al resmini koyda bizde görelim.koca karı dedikoduları gibi atıp tutmanın bi anlamıy yok...

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
lePhone,lePad,lePod ve leDal sigara istiyoruz bimden :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Zamanında BIM'in internet sayfasıni hack etmişlerdi. Adamlar eleştirmişti bimi bakalım (bir gün hack ederlerse) bu operatör mevzusu konusunda ne yapacaklar merak ediyorum.

bingo34

Üye
arkadaşlar bende turkcell den bimcell e geçtim 3 gün içinde açılacak dediler bakalım nasılmış

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun bol le'... tarifeler :)

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
BİM Gibi Türkiye Halkına hizmet eden bir marketin böyle bir uygulama yapması çok güzeldir. Markette uygulamış olduğu düşük fiyatlı satışları,iletişim sektöründe de gösterebilirse büyük bir kitleye ulaşacağına inanıyorum.

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
    Konu Sahibi
aynen

Malamadrı

Malamadrı

Üye
BİM Gibi Türkiye Halkına hizmet eden bir marketin böyle bir uygulama yapması çok güzeldir. Markette uygulamış olduğu düşük fiyatlı satışları,iletişim sektöründe de gösterebilirse büyük bir kitleye ulaşacağına inanıyorum.

Bence de

• Beğen
Tepkiler: Osmanlı Evladı
Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
fbcell gscell gibi birşey buda aveanın paketlerinden biri sonuçta yeni bir şebeke gibi lanse etmeye gerek yok bence
200dk 20tl ye denk geliyor,
zaten şu anda bütün şebekelerde 20tl 500dk veriyor

Bimcell in standart tarifesinde 200 dk 20 tl oluyor diğer operatörlerin standart tarifesi 50 dk 20 tl yani diğer operatörlerde standart tarifeden 200 dk konuşma yapacak olsanız 80 tl ediyor